EPOLI

Ε

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Προκλητικός στην απολογία του ο δράκος των Εξαρχείων

Προκλητικός στην απολογία του ο «δράκος των Εξαρχείων»

Προκλητικός στην απολογία του ο «δράκος των Εξαρχείων»

A+ A-

Εξάρχεια: Με περίσσιο θράσος παρουσιάστηκε ο Σύρος «δράκος» των Εξαρχείων κατά την απολογία του στον Ανακριτή.

Στην απολογία του στους αστυνομικούς ομολόγησε πως «τα έχω κάνει όλα και όταν βγω θα τα ξανακάνω», ενώ είπε επίσης ότι επέλεγε τις μικροκαμωμένες.

 

Εξάρχεια: Ποινική δίωξη για βιασμό κατά συρροή στον 23χρονο «Δράκο»

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος ασκήθηκε σε βάρος του 23χρονου, επονομαζόμενου και «δράκου» των Εξαρχείων.

Ποινική δίωξη για βιασμό τετελεσμένο και σε απόπειρα, σε βάρος ανηλίκου και μη, κατά συρροή, για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και για τα πλημμελήματα της απλής σωματικής βλάβης και της απειλής άσκησε η εισαγγελία πρωτοδικών στον 23χρονο Σύρο.

Ο 26χρονος νεαρός είχε εντοπιστεί μία μέρα πριν από την επέτειο του Πολυτεχνείου να τριγυρίζει στα Εξάρχεια και να επιτίθεται σε νεαρές.

Νωρίτερα, την άμεση αντικατάσταση του Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού ζήτησε ο Yπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου, με αφορμή την υπόθεση των επιθέσεων του «δράκου» των Εξαρχείων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Γιάννης Οικονόμου, μετά από επικοινωνία που είχε το πρωί με τον Αρχηγό, Αντιστράτηγο Λάζαρο Μαυρόπουλο, ζήτησε την διοικητική διερεύνηση σχετικά με τη μη τήρηση των περιοριστικών όρων του συλληφθέντα για τις επιθέσεις κατά γυναικών στα Εξάρχεια καθώς και την άμεση αντικατάσταση του Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού.



ΠΗΓΗ: eleftherostypos.gr

Σ

Συνέντευξη

Π

Περιοδικό

Α

Άρθρο