EPOLI

Α

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΕΕΤΑΑ

Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΕΕΤΑΑ

Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΕΕΤΑΑ

A+ A-

Με απαρτία πραγματοποιήθηκε σήμερα η Γενική Συνέλευση των μετόχων της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης.

Τα θέματα που απασχόλησαν τους μετόχους αφορούν την οικονομική κατάσταση της εταιρίας καθώς και τις προοπτικές ανάπτυξης της.

Ο Πρόεδρος της ΕΕΤΑΑ κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος αναφέρθηκε στις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες της εταιρίας, εστιάζοντας στην πρόσφατη συμφωνία με τα αρμόδια υπουργεία για τη στήριξη των ορεινών και μικρών νησιωτικών δήμων για την υλοποίηση αναπτυξιακών έργων.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΕΤΑΑ κ. Θεόδωρος Γκοτσόπουλος παρουσιάζοντας τους στόχους της εταιρίας, τόνισε ότι η εταιρία έχει δρομολογήσει τις διαδικασίες προκειμένου να έχει να έχει αναπτυξιακό ρόλο προς όφελος της Αυτοδιοίκησης καθώς με το νέο οργανόγραμμα που έκανε πλέον είναι πιο ευέλικτη και αποτελεσματική.

Να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης παρουσιάστηκε το αποτέλεσμα του ελέγχου των ορκωτών λογιστών, βάσει του οποίου η ΕΕΤΑΑ εκδίδει φορολογικό πιστοποιητικό καθώς κρίθηκε άριστη η οικονομική της δραστηριότητα.

Στη Γενική Συνέλευση έδωσε το παρών η συντριπτική πλειοψηφία των μετόχων της ΕΕΤΑΑ που αποτελείται από τους εξής φορείς: ΚΕΔΕ, ENΠΕ, Υπουργείο Εσωτερικών, Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, ΠΕΔ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΑΤΤΙΚΗΣ, ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ, ΚΡΗΤΗΣ, ο ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ και η ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΗ – ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΕΛΑΙΟΚΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ.

Σ

Συνέντευξη

Π

Περιοδικό

Α

Άρθρο