12.05.21 | 10:33

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Οριστικοί πίνακες 3Κ: Στα Δικαστήρια για παραμονή και αυτών “παρατασιούχοι” Δήμων
26.06.19 | 12:38

Οριστικοί πίνακες 3Κ: Στα Δικαστήρια για παραμονή και αυτών παρατασιούχοι Δήμων

Με τους οριστικούς πίνακες της Προκήρυξης 3Κ του ΑΣΕΠ και τις 8.500 περίπου μόνιμες θέσεις σε ανταποδοτικές υπηρεσίες ΟΤΑ να έχουν επιτέλους εκδοθεί - κι να βλέπουν την “πόρτα της εξόδου” να έχει ανοίξει διάπλατα - με Δήμους να έχουν ξεκινήσει να ειδοποιούν τους επιτυχόντες, δεν εγκαταλείπουν τη μάχη - διεκδικώντας δικαστικά την παραμονή τους παρά τα όσα αντίθετα ορίζει ο σχετικός με την διαδικασία νόμος - “παρατασιούχοι” προσφεύγουν, καθημερινά, στα Δικαστήρια.

Όπως παρουσίασε πρώτο το epoli.gr με ρεπορτάζ του - το αυτό κάνει και σήμερα - οι 36 συμβασιούχοι-“παρατασιούχοι” Καθαριότητας του Δήμου Νέας Σμύρνης, σήμερα το πρωί (11:00), προσέφυγαν εκ νέου στη Δικαιοσύνη, μετά τα χαμένα αίτηση προσωρινής διαταγής παραμονής και ασφαλιστικά μέτρα της 14ης Ιουνίου 2019, συνεχίζοντας και μη εγκαταλείποντας τον αγώνα παραμονής και αυτών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του epoli.gr το Δικαστήριο αναμένεται να εκδώσει θετική απόφαση - πιθανά και σήμερα το αργότερο αύριο, Πέμπτη.

Καθοριστική ήταν η τοποθέτηση του Δημάρχου κ. Στ. Τζουλάκη.

«Όλα δείχνουν πως οι συνάδελφοι μας θα συνεχίσουν να είναι δίπλα μας. Στον καθημερινό, δύσκολο αγώνα μας για μία καθαρή πόλη. Για προσφορά στο δημότη, τον κάτοικο, τον επισκέπτη της Νέας Σμύρνης. Σήμερα ή αύριο το αργότερο, η ικανοποίηση και η χαρά που νιώθουμε τώρα, εκτιμούμε ότι, θα επιβεβαιωθούν και τυπικά», τόνισε αποκλειστικά στο epoli.gr ο Πρόεδρος των Εργαζομένων, Μέλος της ΑΔΕΔΥ κ. Μίλτος Παπουτσής.

Στα πλαίσια των ρεπορτάζ του epoli.gr για το ίδιο θέμα, στην ίδια κίνηση προχώρησαν και συμβασιούχοι Καθαριότητας του Δήμου Καλλιθέας.

Τέλος, υπενθυμίζονται και οι προσωρινές παραμονές (αναβολή συζήτησης για την 18η Σεπτεμβρίου 2019 των ασφαλιστικών μέτρων) συμβασιούχων Καθαριότητας του Δήμου Πατρέων, που το epoli.gr έγραψε άμεσα με ρεπορτάζ του από το Δικαστικό Μέγαρο της πόλης και των Δήμων Κατερίνης και Ωραιοκάστρου, που επίσης έγραψε το epoli.gr με ρεπορτάζ του, πρώτο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ