EPOLI

Ε

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ν. Τράκας: Καλύτερο το κλίμα - Μπαίνουμε σε συνεδρίαση και αποφασίζουμε

Ν. Τράκας: «Καλύτερο το κλίμα - Μπαίνουμε σε συνεδρίαση και αποφασίζουμε»

Ν. Τράκας: «Καλύτερο το κλίμα - Μπαίνουμε σε συνεδρίαση και αποφασίζουμε»

A+ A-

Ένταση έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, το πρωί της Τρίτης, όταν διαδηλωτές του ΠΑΜΕ προσπάθησαν να πλησιάσουν στην είσοδο και να αναρτήσουν πανό υπέρ των συμβασιούχων και κατά της Κυβέρνησης και της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Άμεσα επενέβησαν άνδρες της ασφαλείας του Πρωθυπουργού συγκρατώντας τους, και μεταφέροντας τους προς την Βασιλίσσης Σοφίας.

[10:10]: Αυτήν την ώρα η Ε.Ε. της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. έχει εισέλθει στο Μεγάρο Μαξίμου, προκειμένου να πραγματοποιήσει τη συνάντησή της με τον κ. Τσίπρα και τον Υπουργό Εσωτερικών, Πάνο Σκουρλέτη, με αντικείμενο τον "κοινό τόπο" στην Τροπολογία του Υπουργείου Εσωτερικών για τους συμβασιούχους Καθαριότητας Ο.Τ.Α. α' Βαθμού.

[11:00]: Μία ώρα περίπου μετά, σε εξέλιξη η συνάντηση της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. με τον Πρωθυπουργό.

[11:23]: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση, με τον Πρόεδρο της Ε.Ε. της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., Νίκο Τράκα, να δηλώνει αμέσως μετά πως, στην επόμενη ώρα θα συνεδριάσει η Ε.Ε. της Ομοσπονδίας, προκειμένου να συζητηθούν οι νέες προτάσεις που "έπεσαν στο τραπέζι", χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες γι' αυτές.

«Δεν έχουμε με κανέναν τίποτα. Έναν αγώνα κάναμε.

Κάναμε μία συζήτηση ως Ομοσπονδία με τον Υπουργό Εσωτερικών και τον Πρωθυπουργό της Χώρας. Όλα τα υπόλοιπα θα τα μάθετε το πολύ σε μία ώρα στις αποφάσεις που θα πάρει η Εκτελεστική Επιτροπή», τόνισε ο Πρόεδρος της Ε.Ε. της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

«Ασφαλώς ήταν τα πράγματα (σσ καλύτερα), δεν το συζητάμε», απάντησε ο κ. Τράκας σε δημοσιογραφική ερώτηση, για το εάν το κλίμα σ' αυτήν τη συνάντηση ήταν καλύτερο, σε σχέση με τις συναντήσεις των τελευταίων ημερών της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών.

Σ

Συνέντευξη

Π

Περιοδικό

Α

Άρθρο