EPOLI

Ε

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Μουντιάλ 2018: Η Γαλλία στον τελικό επικρατώντας 1-0 του Βελγίου

Μουντιάλ 2018: Η Γαλλία στον τελικό επικρατώντας 1-0 του Βελγίου

Μουντιάλ 2018: Η Γαλλία στον τελικό επικρατώντας 1-0 του Βελγίου

A+ A-

Μεγάλος ημιτελικός μεταξύ Γαλλίας και Βελγίου σήμερα στην Αγία Πετρούπολη, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν το ένα από τα δύο εισιτήρια, για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

Σ' ένα ισορροπημένο πρώτο μέρος, οι Βέλγοι ήταν αυτοί που ξεκίνησαν πιο δυνατά τον αγώνα, δημιουργώντας ευκαιρίες να προηγηθούν στα πρώτα λεπτά, με τους Γάλλους να αντιδρούν, να φτιάχνουν τις δικές τους φάσεις αλλά καμμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να πάρει το προβάδισμα και να πηγαίνουν ισόπαλες 0-0 στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη, οι Γάλλοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 51ο λεπτό με κεφαλιά του Ουμτιτί. Το Βέλγιο στη συνέχεια, πήρε τον έλεγχο του αγώνα προσπάθησε να ισοφαρίσει, με τη Γαλλία να στέκεται πολύ καλά αμυντικά και να βγαίνει έξυπνα στις αντεπιθέσεις κρατώντας την πολύτιμη νίκη - πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

ΓΑΛΛΙΑ (Ντεσάμπ): Λορίς, Παβάρ, Βαράν, Ουμτιτί, Ερναντές, Καντέ, Πογκμπά, Ματουϊντί (86' Τολισό), Εμπαπέ, Γκριεζμάν, Ζιρού (85' Ενζονζί).

ΒΕΛΓΙΟ (Μαρτίνεθ): Κουρτουά, Αλντερβάιρελντ, Κομπανί, Βερτόνχεν, Βιτσέλ, Φελαϊνί (80' Καράσκο), Ντεμπελέ (60' Μέρτενς), Τσαντλί, Ντε Μπράινε, Αζάρ, Λουκακού.
 
 
 

 

Σ

Συνέντευξη

Π

Περιοδικό

Α

Άρθρο