EPOLI

Ε

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Μουντιάλ 2018: Εκπληκτική ανατροπή για το Βέλγιο και πρόκριση στην 8αδα

Μουντιάλ 2018: Εκπληκτική ανατροπή για το Βέλγιο και πρόκριση στην 8αδα

Μουντιάλ 2018: Εκπληκτική ανατροπή για το Βέλγιο και πρόκριση στην 8αδα

A+ A-

Βέλγιο εναντίον Ιαπωνίας στο πλαίσιο της φάσης των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Πρώτο 45λεπτο με τους Βέλγους που είχαν τον έλεγχο του αγώνα και προσπάθησαν να φτάσουν στο γκολ, απέναντι σε μια σωστά στημένη αμυντικά Ιαπωνία, που κατάφερε να δημιουργήσει τις δικές τις ευκαιρίες. Χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε το α' ημίχρονο.

Στην επανάληψη, οι Ιάπωνες αιφνιδίασαν τους Βέλγους με το να ανοίξουν το σκορ στο 48ο λεπτό με τον Χαραγκούτσι και να διπλασιάσουν τα τέρματά τους στο 52ο λεπτό με τον Ινούι.

Οι Βέλγοι, μπροστά στο φάσμα του αποκλεισμού αντέδρασαν αρχικά το σκορ με τον Φερτόνχεν στο 69 λεπτό και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 74ο λεπτό με τον Φελαϊνί.

Στη συνέχεια οι δύο ομάδες κυνήγησαν το γκολ της πρόκρισης κι ενώ όλα έδειχναν παράταση, οι Βέλγοι πήραν την πρόκριση στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, με γκολ του Τσαντλί.

Εκπληκτική ανατροπή και πρόκριση για το Βέλγιο στην 8αδα, εκεί που θα αντιμετωπίσει την Βραζιλία.

Βέλγιο (Ρομπέρτο Μαρτίνεθ): Κουρτουά, Αλντερβάιρλεντ, Βερτόνγκεν, Κομπανί, Μενιέ, Καράσκο (65' Τσαντλί), Βίτσελ, Ντε Μπρόινε, Αζάρ, Μέρτενς (65' Φελαϊνί), Λουκάκου.

Ιαπωνία (Ακίρα Νισίνο): Καβασίμα, Σότζι, Χαραγκούτσι (81' Χόντα), Σακάι, Γιοσίντα, Χασέμπε, Σιμπασάκι (81' Γιαμαγκούτσι), Ναγκατόμο, Καγκάβα, Ινούι, Οσάκο.

Σ

Συνέντευξη

Π

Περιοδικό

Α

Άρθρο