23.09.20 | 22:24

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κρήτη: Οικιακή βοηθός έκλεβε ζευγάρι ηλικιωμένων στο Ηράκλειο
25.07.20 | 12:39

Κρήτη: Οικιακή βοηθός έκλεβε ζευγάρι ηλικιωμένων στο Ηράκλειο

Η οικιακή βοηθός τους... βοήθησε να αδειάσουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς. Ο λόγος για μία γυναίκα από τη Βουλγαρία 45 ετών, η οποία εργαζόταν στο σπίτι ενός ζευγαριού ηλικιωμένων στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου και διέμενε.

Φαίνεται όμως ότι δεν αρκέστηκε στον μισθό της αλλά άρχισε σταδιακά, ώστε να μην κινήσει υποψίες, να κλέβει κοσμήματα και προσωπικά έγγραφα μέχρι που χρησιμοποίησε την κάρτα των ηλικιωμένων, τραβώντας 10.000 ευρώ!

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.
 
Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Εξιχνιάστηκε χθες (24.07.2020) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου μια υπόθεση κλοπής σε οικία για την οποία σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπής.

Ειδικότερα, άγνωστος δράστης αφαίρεσε από την οικία δύο Ελλήνων κοσμήματα, διάφορα αντικείμενα και προσωπικά έγγραφα.

Από την ανάλυση του τρόπου δράσης και τη συνδυαστική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι η ανωτέρω αλλοδαπή είχε διαπράξει την εν λόγω κλοπή.

Συγκεκριμένα όπως διαπιστώθηκε η αλλοδαπή αφαίρεσε σταδιακά από την οικία των δύο ημεδαπών, κοσμήματα, διάφορα αντικείμενα και προσωπικά έγγραφα, ενώ όπως προέκυψε από την συνεχιζόμενη προανάκριση κάνοντας χρήση αφαιρεθείσας τραπεζικής κάρτας, προέβη στην αφαίρεση του συνολικού χρηματικού ποσού των 10.000 ευρώ.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.ΠΗΓΗ: ekriti.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ