EPOLI

Ε

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Καταδικάστηκε 47χρονος για παρενόχληση ανηλίκου στη Ρόδο

Καταδικάστηκε 47χρονος για παρενόχληση ανηλίκου στη Ρόδο

Καταδικάστηκε 47χρονος για παρενόχληση ανηλίκου στη Ρόδο

A+ A-

Ραντεβού σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος έκλεισε 47χρονος στη Ρόδο. σε ανήλικο μαθητή τον οποίο παρενοχλούσε, στέλνοντας του μηνύματα μέσω εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης!

Στη συνάντηση ωστόσο πήγε ο πατέρας του παιδιού και στη συνέχεια έγινε καταγγελία σε βάρος του 47χρονου, με αποτέλεσμα να συλληφθεί, να παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη και να καταδικαστεί!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, όλα ξεκίνησαν το προηγούμενο διάστημα όταν ο 47χρονος άρχισε να επικοινωνεί στέλνοντας μηνύματα στο 13χρονο αγόρι, μέσω εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης.

Μάλιστα, ο ίδιος προέτρεπε τον ανήλικο να συναντηθούν.

Τελικά, το ραντεβού κλείστηκε στις 26 Σεπτεμβρίου το βράδυ, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, μόνο που εκεί πήγε ο πατέρας του ανήλικου!

Μόλις ο 47χρονος είδε τον πατέρα, τράπηκε σε φυγή, ωστόσο η οικογένεια κατήγγειλε το περιστατικό το βράδυ της ίδιας ημέρας, στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου.

Άμεσα οι αστυνομικοί. ξεκίνησαν τις έρευνες και στις 27 Σεπτεμβρίου το μεσημέρι εντόπισαν τον 47χρονο, ο οποίος συνελήφθη και προσήχθη ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους.

Ο 47χρονος, προχθές το μεσημέρι κάθισε στο εδώλιο του Αυτόφωρου δικαστηρίου, όπου κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4 ετών, ενώ του επιβλήθηκε και χρηματικό πρόστιμο ύψους 1.500 ευρώ.

 



ΠΗΓΗ: rodiaki.gr

Σ

Συνέντευξη

Π

Περιοδικό

Α

Άρθρο