EPOLI

Ε

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ελεύθερη η 26χρονη που έβαλε κοριό για τον άνδρα της σε παιδικό παιχνίδι

Ελεύθερη η 26χρονη που έβαλε κοριό για τον άνδρα της σε παιδικό παιχνίδι

Ελεύθερη η 26χρονη που έβαλε κοριό για τον άνδρα της σε παιδικό παιχνίδι

A+ A-

Ελεύθερη, χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα αφέθηκε η 26χρονη γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη, που είχε τοποθετήσει ηχητικό μηχανισμό σε λούτρινο αρκουδάκι του παιδιού της, για να κρυφακούει τον πρώην σύζυγό της.

Σε βάρος της γυναίκας είχε ασκηθεί κακουργηματική δίωξη για παραβίαση του απορρήτου τηλεφωνικής επικοινωνίας και προφορικής συνομιλίας.

Το έκανα για να προστατέψω το παιδί μου. Είχα ευρήματα κακώσεων. Για τα οποία υπήρχε αποδεικτικό υλικό” φέρεται να υποστήριξε κατά την απολογία της ενώπιον των ανακριτικών Αρχών η 26χρονη.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, η 26χρονη “απέδειξε ότι είχε βάσιμους λόγους να προβεί στην πράξη της, την οποία εξ αρχής παραδέχθηκε”. Υποστήριξε ότι δεν είχε σκοπό να μάθει που έμενε ο πρώην σύζυγός της, αλλά να ανακαλύψει αν υπάρχει κάποιο συμβάν, το οποίο θα μπορούσε να συνδυαστεί με κάποιες κακώσεις που βρέθηκαν στο 2χρονο κοριτσάκι.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, κομβικό ρόλο στην απόφαση είχαν τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν παρθεί για τον πατέρα του παιδιού, να έχει μόνο δύο φορές για έξι ώρες, επικοινωνία με την ανήλικη κόρη του. “Αυτό σημαίνει πολλά” σχολίασε με νόημα, σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους έξω από το Δικαστικό Μέγαρο.

Είχε τεράστιο ηθικό δίλημμα προκειμένου να προστατέψει το παιδί της” ανέφερε καταληκτικά ο δικηγόρος της 26χρονης.



ΠΗΓΗ: epoli.gr από thestival.gr

Σ

Συνέντευξη

Π

Περιοδικό

Α

Άρθρο