EPOLI

Π

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστικότερα μέτρα για τα απορρίμματα ζητά από τον Πρωθυπουργό η Ν.Δ.

Δραστικότερα μέτρα για τα απορρίμματα ζητά από τον Πρωθυπουργό η Ν.Δ.

Δραστικότερα μέτρα για τα απορρίμματα ζητά από τον Πρωθυπουργό η Ν.Δ.

A+ A-

Ρίχνοντας την ευθύνη στη συγκυβέρνηση, για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από τη μη αποκομιδή των απορριμμάτων και αφού απευθύνει έκκληση προς τους εργαζομένους να επιστρέψουν στη δουλειά τους, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ., Βασίλης Κικίλιας, καλεί τον Πρωθυπουργό «…να αναλάβει την ευθύνη που του αντιστοιχεί από το Νόμο», όπως χαρακτηριστικά τόνισε, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

«Το χάος που επικρατεί σε όλη την Ελλάδα με τους χιλιάδες τόνους σκουπιδιών, που απειλούν την δημόσια υγεία, είναι αποκλειστική ευθύνη της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

 Ο κ. Τσίπρας και οι Υπουργοί του, με τα ψέματά τους, τις ανέξοδες υποσχέσεις τους και την ανευθυνότητά τους:

 - θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των πολιτών,

- εγκλωβίζουν τους εργαζόμενους στην καθαριότητα κοροϊδεύοντάς τους,

- δημιουργούν πρόβλημα στην εικόνα της χώρας εν μέσω τουριστικής περιόδου,

- διαστρεβλώνουν με ωμό τρόπο την πραγματικότητα, γιατί ως συνήθως «αυτοί κυβερνούν, αυτοί αποφασίζουν, αλλά πάντα, κάποιοι άλλοι φταίνε».

Η Νέα Δημοκρατία έχει καταθέσει ξεκάθαρη και ολοκληρωμένη πρόταση για την αποκομιδή των απορριμμάτων. Καλούμε τους εργαζόμενους στην καθαριότητα να επιστρέψουν στη δουλειά τους. Γιατί, προέχει η υγεία και η ασφάλεια των πολιτών. Η Κυβέρνηση οφείλει να χρησιμοποιήσει κάθε μέσο που έχει στη διάθεσή της, για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του προβλήματος. Ο πρωθυπουργός οφείλει προσωπικά να αναλάβει την ευθύνη που του αντιστοιχεί από το Νόμο».

Σ

Συνέντευξη

Π

Περιοδικό

Α

Άρθρο