EPOLI

Α

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Απέρριψε η Ελληνική Δικαιοσύνη ασφαλιστικά μέτρα Σωματείου της ΠΟΠ-ΟΤΑ

Απέρριψε η Ελληνική Δικαιοσύνη ασφαλιστικά μέτρα Σωματείου της ΠΟΠ-ΟΤΑ

Απέρριψε η Ελληνική Δικαιοσύνη ασφαλιστικά μέτρα Σωματείου της ΠΟΠ-ΟΤΑ

A+ A-

Ως ήταν αναμενόμενο, απορρίφθηκε η αίτηση έκδοσης προσωρινής διαταγής, στο πλαίσιο των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η «ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ» και ο επικεφαλής της Σπύρος Ρεμπούσκος, κατά του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Αιγάλεω με την οποία ζητούσαν, ουσιαστικά, να μετέχουν σε 2 πρωτοβάθμια σωματεία ταυτόχρονα και, σε 2 Ομοσπονδίες ταυτόχρονα (ΠΟΕ-ΟΤΑ και ΠΟΠ-ΟΤΑ) και να είναι μέλη τόσο της ΑΔΕΔΥ όσο και της ΓΣΕΕ!!!

«Την ίδια στιγμή δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τις "μπουρδολογίες" και τα "τσιτάτα" των μελών της ΑΡΣΥ, Γκατζή Τάσου και Χατζηαποστόλου Αγγέλου... όπως ... "έσπειραν ανέμους θα θερίσουν θύελλες" οι οποίοι υποστήριξαν και υποστηρίζουν στο έπακρο τις ενέργειες Ρεμπούσκου. Τώρα μόνο σιωπή...

Τέλος ξεχωριστή αναφορά χρωστάμε στην Σοφία Κορμέτζα η οποία με την παραίτησή της πρόσφερε πολύτιμες υπηρεσίες και βήμα στον Σπύρο Ρεμπουσκο προκειμένου να σύρει στα Δικαστήρια το Σύλλογο.

Αποδείχθηκε περίτρανα πως βρίσκονταν όλοι τους σε "Κοινή Γραμμή" υπό τις οδηγίες του Σπύρου Ρεμπούσκου.

Αυτά όμως θα καταγραφούν σε ανακοίνωσή την οποία σύντομα θα βγάλουμε προκειμένου να ενημερωθούν όλοι οι εργαζόμενοι.

Ως Σύλλογος δεσμευτήκαμε και προσπαθούμε οι φωνές, οι απειλές, οι τραμπουκισμοί να εκλείψουν απο την εσωτερική λειτουργία του Συλλόγου.

Και όσοι κόντρα στην θέληση των Εργαζομένων αγωνίζονται και προσπαθούν για το αντίθετο με θεμιτους και αθέμιτους τρόπους είναι απλά...ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!», σχολιάζει για την απόφαση ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Αιγάλεω κ. Γ. Τσούνης.

Επισημαίνεται ότι, την πρωτόγνωρη συνδικαλιστικά αυτή κίνηση είχε καταγγείλει και η ΑΔΕΔΥ.

Σ

Συνέντευξη

Π

Περιοδικό

Α

Άρθρο