EPOLI

Ε

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Αγνοείται επιβάτης του πλοίου Νήσος Ρόδος - Έρευνες του Λιμενικού Σώματος

Αγνοείται επιβάτης του πλοίου «Νήσος Ρόδος» - Έρευνες του Λιμενικού Σώματος

Αγνοείται επιβάτης του πλοίου «Νήσος Ρόδος» - Έρευνες του Λιμενικού Σώματος

A+ A-
Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες χθες, το Α' Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, μετά τον κατάπλου του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου ''ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ'' Ν.Π. 11520, για περιστατικό ενός αγνοούμενου 23χρονου ελληνικής καταγωγής , ο οποίος είχε επιβιβαστεί στη Χίο με προορισμό τον Πειραιά.
 
Από τα μέλη του πληρώματος του εν λόγω Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου διενεργήθηκαν έλεγχοι σε όλους τους χώρους του πλοίου για τυχόν εντοπισμό του, χωρίς αποτέλεσμα.
 
Αμέσως μόλις έγινε γνωστό το περιστατικό στο Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., υπό το συντονισμό του, ξεκίνησαν έρευνες στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή μεταξύ των νήσων Άνδρου, Τήνου, Μυκόνου και Χίου, στις οποίες συμμετείχαν συνολικά οκτώ περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., παραπλέοντα πλοία, ελικόπτερο και αεροσκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.
 
Στις έρευνες έλαβαν μέρος και επτά περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ για έλεγχο της ακτογραμμής, με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα.
 
Προανάκριση διενεργείται από το Α' Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη.

Σ

Συνέντευξη

Π

Περιοδικό

Α

Άρθρο