EPOLI

Θ

ΘΕΜΑ
13ος και 14ος μισθός σε εργαζομένους Δήμου

13ος και 14ος μισθός σε εργαζομένους Δήμου

13ος και 14ος μισθός σε εργαζομένους Δήμου

A+ A-

13ος και 14ος μισθός (επιδόματα αδείας, δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα), για τα έτη 2014, 2015 και 2016, σε 108 υπαλλήλους ΙΔΑΧ του Δήμου Χαϊδαρίου, σύμφωνα με δικαστική απόφαση του Ειρηνοδικείου Αθηνών, όπως ενημερώνεται το epoli.gr από την ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ Εργαζομένων Δήμου Χαϊδαρίου.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή ενημέρωσης, η σημαντική αυτή δικαστική απόφαση έρχεται σε συνέχεια της πρωτοβουλίας της Παράταξης και των εργαζομένων κι όχι από την πλειοψηφία του Συλλόγου.

Επίσης - πάντα σύμφωνα με την ίδια πηγή - υπάρχει απόφαση – δέσμευση του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου να μην ασκηθεί έφεση επί της απόφασης και οι 108 εργαζόμενοι να λάβουν τα εκδικασθέντα ποσά.

«Η υλοποίηση της Απόφασης - Δέσμευσης αυτής από τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο ανοίγει τον δρόμο και στους υπόλοιπους συναδέλφους, μόνιμους και αορίστου χρόνου του Δήμου μας, στο να επιτύχουν και εκείνοι θετικές αποφάσεις στις υπόλοιπες δικαστικές διεκδικήσεις που εκκρεμούν.

Ο αγώνας συνεχίζεται και για τους υπόλοιπους συνάδελφους αλλά και μέσω της Ομοσπονδίας ΠΟΕ ΟΤΑ για την οριστική τακτοποίηση του θέματος», τονίζει η “ΑΝΑΤΡΟΠΗ”.

Σ

Συνέντευξη

Π

Περιοδικό

Α

Άρθρο