09.08.20 | 06:12

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΔΩΡΙΔΟΣ

Στο Υπουργείο Α.Α.Υ.Μ.&Δ. ο δήμαρχος Δωρίδας Γ. Καπεντζώνης
26.04.13 | 16:15

Στο Υπουργείο Α.Α.Υ.Μ.&Δ. ο δήμαρχος Δωρίδας Γ. Καπεντζώνης

Τα μεγάλα και σύνθετα προβλήματα που αφορούν στην ανάπτυξη της παραλίμνιας περιοχής του Μόρνου και γενικότερα της ορεινής Δωρίδας συζητήθηκαν χθες στην Αθήνα στο Υπουργείο Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας Υποδομών Μεταφορών & Δικτύων, μεταξύ του Δημάρχου Δωρίδας, Γιώργου Καπεντζώνη και εκπροσώπων της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου.

Η ατζέντα ήταν ανοιχτή και αφορούσε θέματα που είχαν και παλαιότερα τεθεί, αλλά είχαν βαλτώσει, καθώς και άλλα που τέθηκαν για πρώτη φορά.

Η συζήτηση χαρακτηρίστηκε και από τις δύο πλευρές λίαν εποικοδομητική και ουσιαστική, αφού ξεκαθαρίστηκαν αρκετά πράγματα και ιεραρχήθηκαν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες για να μπει μπροστά μια νέα αναπτυξιακή πορεία στην υποβαθμισμένη για δεκαετίες περιοχή της ορεινής Δωρίδας.

Διαπιστώθηκε ότι λόγω της πολυπλοκότητας και σοβαρότητας των θεμάτων, αφού σε αρκετά από αυτά υπεισέρχεται και η Ε.ΥΔ.Α.Π., θα υπάρξει και νέα συνάντηση τις επόμενες εβδομάδες, με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, που θα γίνει στην περιοχή της Λίμνης του Μόρνου και της Ορεινής Δωρίδας, ώστε να οριστικοποιηθούν οι επιμέρους δράσεις και να δοθεί το πράσινο φως για την υλοποίησή τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ