05.06.20 | 03:46

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΔΑΦΝΗΣ - ΥΜΗΤΤΟΥ

Ο υποψήφιος Δήμαρχος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στο Δήμο Δάφνης - Υμηττού
20.01.14 | 22:01

Ο υποψήφιος Δήμαρχος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στο Δήμο Δάφνης - Υμηττού

Η Γενική Συνέλευση της Ο.Μ. Δάφνης - Υμηττού του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. αποφάσισε, ομόφωνα, ότι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. συμμετέχει και υποστηρίζει στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου, την Δημοτική Παράταξη «Πολίτες σε Κίνηση Δάφνη ΣΥΝ Υμηττός», με υποψήφιο Δήμαρχο, τον κ. Μπάμπη Αλεξάτο.

«Ο Δήμος Δάφνης-Υμηττού χρειάζεται δημοτική ηγεσία που θα πηγάζει από τον πολίτη, θα οργανώνει και θα στηρίζεται στον πολίτη και θα παλεύει για τις πραγματικές ανάγκες του. Οι δημοτικές εκλογές του 2014 είναι η στιγμή της απάντησης των πολιτών της Δάφνης και του Υμηττού!

Στις εκλογές αυτές πρέπει να νικήσει ο λαός! Στις εκλογές αυτές πρέπει να νικήσουν οι δυνάμεις που αντιστέκονται στον σημερινό μονόδρομο προς την καταστροφή!

Στόχος μας είναι η αλλαγή στη διοίκηση του δήμου και η ανάδειξη για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια μιας αριστερής δημοτικής αρχής που θα διοικήσει το δήμο με συλλογικότητα με ήθος, ηθικές αξίες και με προτεραιότητα στις λαϊκές ανάγκες.

Η ολομέλεια της δημοτικής κίνησης αποφάσισε ομόφωνα ότι επικεφαλής της κίνησης και υποψήφιος δήμαρχος θα είναι ο καθηγητής Μπάμπης Αλεξάτος, δημοτικός σύμβουλος του δήμου Δάφνης - Υμηττού», αναφέρεται στην διακήρυξη της Δημοτικής Παράταξης του κ. Αλεξάτου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ