04.06.20 | 01:26

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ » ΣΑΜΟΥ

Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Σάμου ο Θεμιστοκλής Παπαθεοφάνους
18.02.14 | 07:00

Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Σάμου ο Θεμιστοκλής Παπαθεοφάνους

Την υποψηφιότητα του κ. Θεμιστοκλή Παπαθεοφάνους, ως υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Σάμου, ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Αθανάσιος Γιακαλής.   

Ο Περιφερειάρχης σχολιάζοντας την υποψηφιότητα, πριν ξεκινήσει τον απολογισμό της τριετίας για την Περιφερειακή Ενότητα Σάμου, τόνισε: 

«Εμείς τα χρίσματα όπως το 2010, ποτέ δεν τα διεκδικήσαμε. Ζητήσαμε εμπιστοσύνη και οι πολίτες του Βορείου Αιγαίου μας έδωσαν την τετραετία. Γι' αυτό με εντιμότητα απευθυνόμαστε πάλι σε αυτούς, υπενθυμίζουμε το ποιοι είμαστε, τι έχουμε καταφέρει ως σήμερα και τι μπορούμε να κάνουμε στο μέλλον καλώντας τους να αποφασίσουν».

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Σάμου, Θεμιστοκλής Παπαθεοφάνους από τη μεριά του, αναφέρθηκε στα έργα που έχουν πραγματοποιηθεί ή πρόκειται να πραγματοποιηθούν, ενώ όπως τόνισαν και οι δύο χαρακτηριστικά, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου που συνεργάστηκε με τους Δήμους και τους άλλους φορείς με αποτέλεσμα να παραχθεί ένα σημαντικό έργο. 

Χαρακτηριστικά, δήλωσε: 

«Δουλέψαμε πολύ καλά αυτά τα τρία τελευταία χρόνια και θέλουμε να ζητήσουμε ανανέωση της θητείας μας, για να ολοκληρώσουμε αυτά που έχουμε ξεκινήσει και να δρομολογήσουμε δράσεις που σκεφτόμαστε και είναι σε εξέλιξη».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ