19.09.20 | 09:30

 

ΑΡΧΕΙΟ » ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι υποψήφιοι της Χ.Α. σε Δήμο Θεσσαλονίκης και Περιφέρεια Κεν. Μακεδονίας
18.01.14 | 20:43

Οι υποψήφιοι της Χ.Α. σε Δήμο Θεσσαλονίκης και Περιφέρεια Κεν. Μακεδονίας

«Η Χρυσή Αυγή θα είναι παρούσα στις Ευρωεκλογές, στις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές και στις Βουλευτικές, όποτε γίνουν, και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να την αποκλείσει», δήλωσαν οι Βουλευτές της, Ηλίας Κασιδιάρης και Ηλίας Παναγιώταρος.

Σε σχετική εκδήλωση ανακοινώθηκε ότι, η Χρυσή Αυγή θα στηρίξει το Νίκο Χρυσομάλλη ως υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και τον Βουλευτή Σερρών, Αρτέμη Ματθαιόπουλο ως υποψήφιο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, με την Παράταξη της «Ελληνικής Αυγής».

Ο Ηλίας Κασιδιάρης επιτέθηκε εναντίον του Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, κάνοντας λόγο για «δοτό» Πρωθυπουργό..., του Προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. & Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, Ευάγγελου Βενιζέλου, κάνοντας λόγο για ποσοστό 0.9%... του Κόμματός του και για τη Βουλή είπε ότι είναι «Κοινοβούλιο της απάτης και της διαφθοράς»...

Ο Ηλίας Παναγιώταρος, με τη σειρά του, αναφέρθηκε στην πρόσφατη σύγκρουση, στη Βουλή, ανάμεσα στον Αντιπρόεδρο της Βουλής, Γιάννη Δριβελέγκα και τον Ηλία Κασιδιάρη και στην προτροπή του πρώτου προς τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να αποχωρήσουν αφού δεν τους αρέσει στη Βουλή, λέγοντας: 

«Επειδή μας αρέσει, θα μείνουμε και θα καθαρίσουμε τη σαβούρα...».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ