27.02.20 | 09:47

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

Τον υποψήφιο Δήμαρχο Κερατσινίου-Δραπετσώνας ανακοίνωσε ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
27.11.13 | 23:28

Τον υποψήφιο Δήμαρχο Κερατσινίου-Δραπετσώνας ανακοίνωσε ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Τον υποψήφιο Δήμαρχο που θα στηρίξει στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές στο Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας ανακοίνωσε η δημοτική κίνηση πολιτών ''Άλλος Δρόμος'', που πρόσκειται στο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. 

Πρόκειται για το δάσκαλο, Ηλία Βρεττάκο, ο οποίος ανέλαβε επικεφαλής της παράταξης μέσα από συλλογικές διαδικασίες.

«Η δράση της δημοτικής μας κίνησης τον ένα περίπου χρόνο της λειτουργίας της, με τις παρεμβάσεις της στο Δημοτικό Συμβούλιο και την ενεργή στήριξη σε κάθε κινηματική δράση και διεκδίκηση του Κερατσινιώτικου και Δραπετσωνίτικου λαού, είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι πράξαμε σωστά με τη δημιουργία της και έτσι θα συνεχίσουμε. 

Ενδεικτικά αναφέρουμε τις παρεμβάσεις για: να μην ανανεωθεί το συμβόλαιο και ν’ απομακρυνθεί η ΔΕΗ, να μην κλείσει το ΙΚΑ Αμφιάλης, να μην εκχωρηθούν το Κολυμβητήριο και οι παιδικοί σταθμοί σε ιδιώτες, να παραμείνει ελεύθερη η πρόσβαση των δημοτών σε όλους τους χώρους του Πάρκου Πρέσσοφ και να συντηρηθεί το Πάρκο, να μην περάσουν οι απολύσεις και οι εργασιακές σχέσεις «μεσαίωνα» στους εργαζόμενους της ΔΗΚΕΠΑ, των παιδικών σταθμών και του Κολυμβητηρίου, να πραγματοποιηθεί λύση και εκκαθάριση της ΔΗΚΕΠΑ με τη μεταφορά των λειτουργιών και των εργαζομένων στον Δήμο», αναφέρει μεταξύ άλλων η παράταξη ''Άλλος Δρόμος'', η οποία στο παρών δημοτικό συμβούλιο εκπροσωπείται από τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο, Μπάμπη Μανουσιάδη.

Στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στήριξε το νυν Δήμαρχο, Λουκά Τζανή, αλλά πολύ νωρίς ήρε τη στήριξή του...!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ