20.10.20 | 18:15

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Την υπογραφή ΑΜΕΣΑ Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας ζητά η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
29.12.16 | 10:45

Την υπογραφή ΑΜΕΣΑ Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας ζητά η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Την υπογραφή, άμεσα, Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας (Σ.Σ.Ε.) για το προσωπικό Ιδιωτικού Δικαίου και Ειδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας (Ε.Σ.Σ.Ε.) για το προσωπικό Δημοσίου Δικαίου των Δήμων και τον ορισμό των εκπροσώπων των συναρμόδιων Υπουργείων Εσωτερικών και Οικονομικών, ζητά με επιστολή της προς τον Υπουργό Εσωτερικών, Πάνο Σκουρλέτη, η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. και ο πρόεδρός της Νίκος Τράκας.

Η επιστολή

Κύριε Υπουργέ,

Σε συνέχεια της από 25 Νοεμβρίου 2016 συνάντησή σας με την Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας είχατε δεσμευτεί και δημόσια ότι ΑΜΕΣΑ θα υπογραφεί Συλλογική Σύμβαση Εργασίας (Σ.Σ.Ε.) για το προσωπικό Ιδιωτικού Δικαίου και Ειδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας (Ε.Σ.Σ.Ε.) για το προσωπικό Δημοσίου Δικαίου των Ο.Τ.Α. Α΄ Βαθμού.

Παρότι έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα σε καμία ενέργεια δεν έχετε προβεί για την υλοποίηση αυτής της δέσμευσης προκειμένου θεσμικά και όχι επικοινωνιακά να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις για την υπογραφή τους.

Γι΄ αυτό σας ζητούμε όπως ΑΜΕΣΑ προχωρήσετε στον ορισμό των εκπροσώπων των Υπουργείων Εσωτερικών και Οικονομικών για την υπογραφή της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας (Σ.Σ.Ε.) για το προσωπικό Ιδιωτικού Δικαίου και του εκπροσώπου του Υπουργείου Εσωτερικών για την υπογραφή της Ειδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας (Ε.Σ.Σ.Ε.) για το προσωπικό Δημοσίου Δικαίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ