22.09.20 | 07:22

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΑΜΟΡΓΟΥ

Υπηρεσίες υγείας στους κατοίκους της Αμοργού από τη Δημοτική Αρχή
23.09.13 | 13:04

Υπηρεσίες υγείας στους κατοίκους της Αμοργού από τη Δημοτική Αρχή

Με φροντίδα του Συλλόγου «Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ» πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις ιατρών στην Αμοργό και προσέφεραν τις υπηρεσίες τους για μαστογραφία, παιδιατρικές εξετάσεις από το «Χαμόγελο του Παιδιού» καθώς και ομάδα ιατρών του Νοσοκομείου «Γεννηματά» για διάφορες εξετάσεις και ειδικότερα για την ωχρά κηλίδα. Οι παιδιατρικές εξετάσεις επίκεντρο είχαν εξετάσεις των παιδιών όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης.

Επίσης, το Πολεμικό πλοίο «Προμηθεύς» επισκέφθηκε την Αμοργό στις 14-15/9/2013 και οι στρατιωτικοί γιατροί εξέτασαν πληθώρα συστρατιωτών στο Κέντρο Υγείας Αμοργού.

Τέλος, το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, μαζί με την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, στο πλαίσιο των οδοιπορικών υγείας, που διοργανώνουν, παρέδωσαν φάρμακα και έκαναν παιδιατρικές, καρδιολογικές και ορθοπεδικές εξετάσεις αλλά και εργαστηριακές εξετάσεις και εμβόλια στους κατοίκους της Αμοργού, στο 2ήμερο 21 - 22/9/2013 στο Περιφερειακό Ιατρείο Όρμου Αιγιάλης.

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις οι εργαζόμενοι στο Κέντρο Υγείας της Αμοργού παρείχαν τις δικές τους υπηρεσίες, όπως και ο Δήμος Αμοργού ποικιλότροπα βοήθησε. 

Ο Δήμος Αμοργού ευχαριστεί όλους όσοι με την δική τους συμβολή, συνέβαλαν ώστε οι πιο πάνω ιατρικές αποστολές να ανακουφίσουν ώστε και προσωρινά τους κατοίκους του νησιού.  

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ