04.06.20 | 22:55

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΥΠΕΣ: “Άστοχη και τελείως άκαιρη η συζήτηση για μείωση των μισθών στο Δημόσιο” [ΒΙΝΤΕΟ]
31.03.20 | 10:04

ΥΠΕΣ: Άστοχη και τελείως άκαιρη η συζήτηση για μείωση των μισθών στο Δημόσιο [ΒΙΝΤΕΟ]

Άστοχη και τελείως άκαιρη χαρακτήρισε τη δημοσιογραφική συζήτηση – δημοσιεύσεις περί μείωσης των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων, ο Υπουργός Εσωτερικών, κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, το πρωί της Τρίτης, μιλώντας στην ΕΤ1.

Ο Υπουργός Εσωτερικών τεκμηριώνοντας τη θέση του, πρόσθεσε επιπλέον πως, δεν υπάρχει τέτοιου είδους πρόθεση από την Κυβέρνηση.

«Θεωρώ τη συζήτηση αυτή (σσ μείωση των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων) πολύ άστοχη και άκαιρη. Θα σας πω αμέσως γιατί. Κανένας δεν υπάρχει στον κόσμο όχι στην Ελλάδα να γνωρίζει πότε θα λήξει αυτή η κρίση. [….] Από τη στιγμή που δε γνωρίζουμε πόσο θα διαρκέσει αυτή η κρίση, δε γνωρίζουμε την έκταση και το μέγεθος των οικονομικών επιπτώσεων πρώτον, γενικά στην ανθρωπότητα, την Ευρώπη και την Ελλάδα. Γνωρίζουμε ότι θα είναι πολύ αρνητικές. Η κρίση τους επόμενους δύο μήνες δεν θα έχει τελειώσει. Και δεύτερον δε γνωρίζουμε τις ευρύτερες αποφάσεις και ποιο θα είναι το πλαίσιο σε ολόκληρη την Ευρώπη. […] Επομένως η συζήτηση για τη μείωση των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων επαναλαμβάνω ότι είναι τελείως άκαιρη. Και προφανώς δεν υπάρχει τέτοιους είδους πρόθεση από την πλευρά της Κυβέρνησης».  

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ