05.12.19 | 16:17

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ » ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ » ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

«Χωρίς εγγυητική επιστολή το 80% των συμβάσεων στο Υπουργείο Ε.Α.»
12.06.15 | 08:50

Χωρίς εγγυητική επιστολή το 80% των συμβάσεων στο Υπουργείο Ε.Α.

«Συμφωνία μέχρι 18 Ιουνίου, αλλιώς σταματάμε τις πληρωμές στους δανειστές και πληρώνουμε μισθούς - συντάξεις».  Αυτό τόνισε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, μιλώντας για τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές μας, εκφράζοντας ταυτόχρονα την αισιοδοξία του, πως θα υπάρξει συμφωνία μέχρι την ημερομηνία αυτή. «Θέμα λεπτών η συμφωνία αυτή τη φορά», απάντησε χαρακτηριστικά, όταν επισημάνθηκε πως, και παλαιότερα είχε δηλώσει για συμφωνία, «εντός των επομένων ημερών».

«Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μείνουμε στην Ευρωζώνη, αλλά δεν θα εξαθλιώσουμε τον ελληνικό λαό», συμπλήρωσε, μιλώντας σήμερα το πρωί, στο mega.

Ο κ. Καμμένος παραλλήλισε τη διαπραγμάτευση με ένα «σκληρό παιχνίδι πόκερ», ενώ τόνισε πως, οι επιπτώσεις στο ΔΝΤ, θα είναι πολύ μεγαλύτερες απ' ότι στην Ελλάδα, σε περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία και ως εκ τούτου δεν πληρωθεί το ΔΝΤ στις 30 Ιουνίου από τη Χώρα μας.

Ιδιαίτερης σημαντικότητας, η αναφορά του Υπουργού Ε.Α. στα εσωτερικά του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, λέγοντας: «Στο 80% των συμβάσεων δεν έχουμε βρει εγγυητικές επιστολές όπως προβλέπει ο νόμος», ανακοινώνοντας πως, μέρος των συμβάσεων αυτών έχουν διαβιβασθεί, ήδη, στην Εισαγγελέα Διαφθοράς, Ελένη Ράικου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ