26.02.20 | 02:25

 

ΑΡΧΕΙΟ » ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χρυσή Αυγή: «Η παράνομη Βουλή των 294 Βουλευτών είναι γεγονός!»
12.01.14 | 19:40

Χρυσή Αυγή: Η παράνομη Βουλή των 294 Βουλευτών είναι γεγονός!

«Χωρίς κανένα επιβαρυντικό στοιχείο προφυλακίστηκε και ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Στάθης Μπούκουρας έπειτα από μία εξέταση - παρωδία. Φυσικά τα παπαγαλάκια των διεφθαρμένων ΜΜΕ είχαν από το πρωί οργιάσει ότι ο Συναγωνιστής Μπούκουρας διαχώρισε την θέση του από την ηγεσία του κόμματος και διάφορες άλλες ανοησίες», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή, αναφορικά με την προφυλάκιση του Βουλευτή της Ευστάθιου Μπούκουρα.

Τελικά, επισημαίνει, «η χούντα του Μνημονίου έδειξε για ακόμη μια φορά το πραγματικό της πρόσωπο με την εφαρμογή αυτής της προειλημμένης απόφασης. Ήδη εδώ και εβδομάδες ήταν γνωστή η εντολή Σαμαρά προς τις δικαστικές αρχές για να προφυλακιστούν και οι τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Μιλάμε πλέον για το μεγαλύτερο δικαστικό πραξικόπημα στην νεότερη πολιτική ιστορία της Ελλάδος».

«Η παράνομη βουλή των 294 βουλευτών είναι γεγονός και ο δοτός πρωθυπουργός Σαμαράς και υπάλληλος των διεθνών τοκογλύφων θα περνά πλέον τα αντεθνικά του νομοσχέδια με 146 βουλευτές. Μιλάμε για οριστική κατάλυση της Λαϊκής κυριαρχίας!

Η Χρυσή Αυγή καλεί όλους τους Έλληνες να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο το Εθνικιστικό Κίνημα που όσο περισσότερο πόλεμο δέχεται, τόσο περισσότερο δυναμώνει και αφυπνίζει εκατομμύρια ψυχές Ελλήνων», προσθέτει η Χρυσή Αυγή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ