22.08.19 | 19:15

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ - ΠΕΥΚΗΣ

15 χρόνια Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πεύκης: Τιμήθηκε ο π. Δήμαρχος Π. Καμάρας
21.09.16 | 11:36

15 χρόνια Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πεύκης: Τιμήθηκε ο π. Δήμαρχος Π. Καμάρας

Σε μια εξαιρετική  βραδιά, για τα 15 χρόνια λειτουργίας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, παρευρέθη ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης - Πεύκης κ. Αναστάσιος Μαυρίδης, όπου πραγματοποιήθηκε στον εξωτερικό χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης του Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης. 

Με αφορμή αυτή την εκδήλωση, ο Δήμαρχος τίμησε τον εμπνευστή και δημιουργό της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, τον επί 12 συναπτά έτη στο δημαρχιακό αξίωμα, πρώην Δήμαρχο Πεύκης κ. Παύλο Καμάρα, «καθώς το έργο του έγραψε ιστορία για την μετέπειτα πορεία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και ολόκληρου του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης».

Η βραδιά ήταν λιτή αλλά ταυτόχρονα και άκρως συγκινητική, καθώς στην εκδήλωση παρευρέθησαν, επίσης, ο πρώην Δήμαρχος κ. Δημήτρηε Φωκιανός, ο Πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ κ. Τσελέντας, ο Αντιδήμαρχος κ. Φραϊδάκης, δημοτικοί σύμβουλοι και πολλοί δημότες, που έδειξαν έμπρακτα την αγάπη τους προς το πρόσωπο του κ. Καμάρα.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, ακολούθησε μουσική βραδιά υπό τους ήχους του πιάνου, που έπαιξε ο συνθέτης κ. Νίκος Πλάτανος, ενώ απήγγειλε ο ηθοποιός κ. Νίκος Αναστασόπουλος.

«Θερμά συγχαρητήρια βέβαια αξίζουν και στον κ. Ηλία Πολλάτο, ψυχή της διοργάνωσης», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση του δήμου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ