03.06.20 | 00:28

 

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Χρέος 2,6 εκ. € σε νέα Δημοτική Αρχή - Προχωρά σε γνωστοποίηση των στοιχείων
25.09.19 | 08:33

Χρέος 2,6 εκ. € σε νέα Δημοτική Αρχή - Προχωρά σε γνωστοποίηση των στοιχείων

Στο ποσό των 2.668.669,65 € εκτιμάται ότι θα φτάσει το χρέος που άφησε στη νέα Διοίκηση του δήμου Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνος η απερχόμενη, όπως καταγγέλλει η πρώτη.

«Μετά από τις 25 πρώτες ημέρες στη διοίκηση του Δήμου και έπειτα από τον αρχικό έλεγχο των οικονομικών στοιχείων, είμαστε σε θέση να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας για τα πρώτα δεδομένα που αποτυπώνονται και αφορούν την οικονομική κατάσταση που παραλάβαμε.

Χρέος σε προμηθευτές έως την 31/08/2019: 1.080.572 ευρώ

Ληξιπρόθεσμο χρέος: 502.629,84 ευρώ

Επειδή εκκρεμούν δε τιμολόγια από συμβάσεις της προηγούμενης δημοτικής αρχής, το χρέος σε προμηθευτές αναμένεται να φτάσει μέχρι το τέλος του έτους τα 2.668.669,65 ευρώ».

«Όπως γίνεται λοιπόν εύκολα αντιληπτό, η οικονομική κατάσταση στο Δήμο μας, παρά τα όσα ακούγονταν προεκλογικά από την απερχόμενη διοίκηση, δεν θα λέγαμε ότι είναι… καλή. Το αντίθετο.

Σε εύλογο χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να γνωστοποιήσουμε τα πλήρη στοιχεία, αποτυπώνοντας με απόλυτη ακρίβεια την πραγματικότητα.

Σε κάθε περίπτωση, ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ, πως με την καθημερινή μας δουλειά και προσπάθεια, σε συνεργασία με τα στελέχη του Δήμου, τόσο η μισθοδοσία των υπαλλήλων μας, όσο και η εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών, είναι πλήρως ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ.

Τέλος, οι δεσμεύσεις του δημάρχου και της δημοτικής μας αρχής που αφορούν το αύριο του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, παρά τις δυσκολίες και τα «αναχώματα», να είναι σίγουροι οι συμπολίτες μας, πως θα υλοποιηθούν στο ακέραιο», συμπληρώνει η νυν Δημοτική Αρχή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ