23.01.21 | 15:26

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Ξεκάθαρο το μήνυμα των 3 Δημάρχων για το θέμα των διοδίων
16.02.14 | 17:00

Ξεκάθαρο το μήνυμα των 3 Δημάρχων για το θέμα των διοδίων

Εκατοντάδες κάτοικοι της Κηφισιάς, του Ωρωπού και του Διονύσου, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Ωρωπού και συγκεντρώθηκαν στις 11 το πρωί στα διόδια Αφιδνών για να διαμαρτυρηθούν για τις νέες αυξήσεις στις τιμές των διοδίων.

Η συγκέντρωση των κατοίκων ξεκίνησε από τον παράδρομο και στη συνέχεια επεκτάθηκε και στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας, χωρίς όμως να δημιουργηθούν προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Σε δηλώσεις του, ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Γ. Χιωτάκης ξεκαθάρισε ότι, ο αγώνας ενάντια στις αυξήσεις των τιμών των διοδίων, αλλά και στη σχεδιαζόμενη εγκατάσταση  νέων Σταθμών σε Βαρυμπόμπη και Άγιο Στέφανο είναι κοινός και διαρκής.

«Σήμερα δίνουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να μην εφαρμοστούν τα σχέδια της "Νέας Οδού" και του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. Θα πρέπει επιτέλους, να αντιληφθούν ότι οι αυξήσεις των διοδίων θα δυσχεράνουν την ήδη επιβαρυμένη οικονομική κατάσταση των πολιτών και θα πλήξουν τις μεταφορές και τις μετακινήσεις» τόνισε ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Γ. Χιωτάκης και κάλεσε τους πολίτες να βρίσκονται σε ετοιμότητα και εγρήγορση, ώστε όλοι μαζί, ενωμένοι, να αγωνιστούν ενάντια στον παραλογισμό των ανατιμήσεων των διοδίων και της σχεδιαζόμενης τοποθέτησης νέων Σταθμών.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις παρακολουθούσαν από απόσταση την συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων στα διόδια.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ