22.04.21 | 17:27

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χαρίσειο Γηροκομείο: Από τα 14 άτομα που βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό τα τρία είχαν εμβολιαστεί
06.03.21 | 15:17

Χαρίσειο Γηροκομείο: Από τα 14 άτομα που βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό τα τρία είχαν εμβολιαστεί

Δεκατέσσερα κρούσματα κορωνοϊού έχουν εντοπιστεί στο Χαρίσειο Γηροκομείο της Θεσσαλονίκης.

«Μέχρι στιγμής έχουν διενεργηθεί εμβολιασμοί και με τις δύο δόσεις, οι οποίες και ολοκληρώθηκαν την 1η/2/2021 σε 72 φιλοξενούμενους και 28 εργαζόμενους.

Οι φιλοξενούμενοι που δεν εμβολιάστηκαν είτε δεν είχαμε την συναίνεση των ίδιων και των στενών συγγενικών τους προσώπων είτε παρουσίαζαν σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο δεν επιτρέπει τον εμβολιασμό τους στο ίδρυμα είτε ήταν νεοεισερχόμενοι , οι οποίοι δεν είχαν κλείσει ραντεβού για εμβολιασμό.

Στους εργαζόμενους που δεν εμβολιάστηκαν έγινα συνεχείς οχλήσεις από την Διοίκηση για να προβούν σε εμβολιασμό. Η Διοίκηση δεν μπορεί να υποχρεώσει τον οποιοδήποτε εργαζόμενο για να εμβολιαστεί. Είμαστε σε επικοινωνία για να πραγματοποιηθεί εμβολιασμός στους ανεμβολίαστους», σημειώνει το γηροκομείο σε ανακοίνωσή του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ιδρύματος, από τα 14 άτομα που βρέθηκαν θετικά στον ιό, οι τρεις είχαν εμβολιαστεί. «Ο ένας δεν έχει αναπτύξει αντισώματα, ενώ οι άλλοι δύο έχουν αναπτύξει αντισώματα», αναφέρεται στην ανακοίνωση.ΠΗΓΗ: thestival.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ