28.05.20 | 10:26

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χανιά: Νεογέννητα γατάκια βρέθηκαν πεταμένα σε κάδο απορριμμάτων [BINTEO]
28.03.20 | 14:11

Χανιά: Νεογέννητα γατάκια βρέθηκαν πεταμένα σε κάδο απορριμμάτων [BINTEO]

Μπορεί η ζωή μας τον τελευταίο καιρό, να περιστρέφεται γύρω από τον κορωνοϊό, όμως υπάρχουν παθογένειες στην κοινωνίας μας που, όπως φαίνεται, ποτέ δεν θα σταματήσουν να μας απασχολούν.

Αίσθηση προκαλεί ένα βίντεο, που ανάρτησε ένας κάτοικος των Χανίων, ο οποίος έσωσε μωρά γατάκια που κάποιος τουλάχιστον «αναίσθητος» έβαλε σε σακούλα και για να τα ξεφορτωθεί τα πέταξε στα σκουπίδια, κοντά στο Δημοτικό Σχολείο στο Βαμβακόπουλο.

 Χαρακτηριστική η ανάρτηση του Θοδωρή Πούλαρη:

«Έναν ιό μπορώ να τον αντιμετωπίσω, έναν άνθρωπο όμως που αποφασίζει να αφαιρέσει το δικαίωμα για ζωή σε οποιοδήποτε ζωντανό πλάσμα δεν μπορώ.. Λυπάμαι που ζω ανάμεσα σε τέτοιους ανθρώπους ειλικρινά. Εγώ λοιπόν στην καθημερινή βόλτα με την σκυλίτσα μου άκουσα “κραυγούλες ζωής” γύρισα στο σπίτι πήρα μια μαγκούρα, παλιά πανιά και επέστρεψα στον κάδο.. αυτή την στιγμή προσπαθώ για το καλύτερο..πήρα γάλα σε σκόνη και μπιμπερό και νιώθω τόσο περήφανος που δεν φαντάζεστε! Έσωσα 3 ζωουλες (αν τα καταφέρουν) και νιώθω πολύ όμορφα! Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει επειδή δουλεύω και σπουδάζω ταυτόχρονα και ξέρω ότι δεν θα τους δώσω αυτό που αξίζουν ας μου στείλει μήνυμα!»

 ΠΗΓΗ: zarpanews.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ