05.07.20 | 22:44

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απ. Τζιτζικώστας: «Εγώ δεν θυμάμαι τον Εθνάρχη για τις ψήφους...»
22.03.14 | 18:00

Απ. Τζιτζικώστας: Εγώ δεν θυμάμαι τον Εθνάρχη για τις ψήφους...

Με επίσκεψη στο Δήμο Θέρμης και περιοδεία στο νομό Σερρών συνεχίστηκε το σημερινό πρόγραμμα των περιοδειών του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και επικεφαλής της «Αλληλεγγύης», Απόστολου Τζιτζικώστα.

Ο κ. Τζιτζικώστας επισκέφτηκε το πρωί το Εμπορικό Κέντρο της Θέρμης, όπου συνομίλησε με κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής, ενώ στη συνέχεια περιόδευσε στη Λαϊκή Αγορά, συνοδευόμενος από υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους της «Αλληλεγγύης».

Στη συνέχεια, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, πραγματοποίησε περιοδεία στις Σέρρες, όπου έτυχε θερμής υποδοχής από τους κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας Προβατά, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών, Γ. Μωυσιάδη, τον Περιφερειακό Σύμβουλο, Αθ. Μασλαρινό και μέλη της «Αλληλεγγύης».

Σε δηλώσεις του στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ, ο κ. Τζιτζικώστας σημείωσε πως, η σημερινή επίσκεψη στις Σέρρες αποτελεί μέρος πολλών ανάλογων επισκέψεων που έχουν γίνει τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, καθώς όπως τόνισε χαρακτηριστικά «οι Σέρρες για εμάς διαδραματίζουν ένα σημαντικό αλλά και ουσιαστικό ρόλο στην πολιτική μας για την Κεντρική Μακεδονία. Το επόμενο χρονικό διάστημα θα παρουσιάσουμε το Πρόγραμμά μας για τα επόμενα πέντε χρόνια, το οποίο θα είναι συγκεκριμένο και τεκμηριωμένο».

Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις των δημοσιογράφων, τόνισε πως, τα μηνύματα από τους πολίτες είναι ιδιαιτέρως ενθαρρυντικά, καθώς όπως ανέφερε «οι πολίτες αγκαλιάζουν την "Αλληλεγγύη" γιατί γνωρίζουν πως αποτελεί μια καθαρά Αυτοδιοικητική πρόταση πέρα και πάνω από Κόμματα, μία πρόταση με συγκεκριμένο πρόγραμμα για την επόμενη πενταετία, που διαθέτει και τους ικανούς εκείνους ανθρώπους που μπορούν να το εκτελέσουν».

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του στη Δημοτική Ενότητα Προβατά, ο κ. Τζιτζικώστας βρέθηκε στη Βιομηχανία γάλακτος ΚΡΙ - ΚΡΙ, όπου συναντήθηκε και συνομίλησε με τη διοίκηση και τους εργαζομένους της επιχείρησης, ενώ είχε την ευκαιρία να δει από κοντά την πορεία αποκατάστασης της κατεστραμένης πτέρυγας του εργοστασίου από την πρόσφατη πυρκαγιά.

Η περιοδεία του κ. Τζιτζικώστα συνεχίστηκε στην Κεντρική Αγορά της πόλης των Σερρών, όπου επισκέφτηκε καταστήματα και επιχειρήσεις και συναντήθηκε με νέα μέλη της «Αλληλεγγύης».

Σε ερώτηση δημοσιογράφων για το γεγονός ότι, ο ίδιος δεν ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία από την Πρώτη Σερρών (σ.σ. ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας της Ν.Δ., Γιάννης Ιωαννίδης, ξεκίνησε από κει), ο κ. Τζιτζικώστας απάντησε:

«Όποιος τιμάει πραγματικά την πορεία, την ιστορία και την προσωπικότητα του Εθνάρχη, δεν επισκέπτεται τον τόπο καταγωγής του όταν έχει ανάγκη από ψήφους...

Προσωπικά δεν ξεκίνησα από εκεί την προεκλογική μου εκστρατεία, γιατί πάρα πολύ απλά ξεκίνησα από εκεί την πορεία μου στην πολιτική, ενώ και η πρώτη επίσκεψη που έκανα μετά την εκλογή μου ως Περιφερειάρχης ήταν στην Πρώτη Σερρών.

Σήμερα νομίζω ότι τέτοιου είδους επισκέψεις γίνονται για άλλους σκοπούς και όχι πάντως για να τιμήσουν τη μνήμη αυτού του ανθρώπου, που άφησε βαθύ το αποτύπωμά του στη νεότερη ιστορία της χώρας μας».

Τέλος, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, βρέθηκε στο Εθνικό Στάδιο Σερρών και παρακολούθησε τον αγώνα ποδοσφαίρου Πανσερραϊκός - Δόξα Πετρούσας για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ