21.04.21 | 13:48

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ

Τροχονόμος έκοψε κλήση σε 73χρονη επειδή πέρασε με κόκκινο για τους πεζούς!
12.12.13 | 11:36

Τροχονόμος έκοψε κλήση σε 73χρονη επειδή πέρασε με κόκκινο για τους πεζούς!

Περιστατικό που διαδραματίστηκε το περασμένο Σάββατο στο νησί της Σαλαμίνας, καταγγέλλει η ίδια η Δημοτική Αρχή, όταν γυναίκα 73 ετών επιχείρησε να διασχίσει πεζή τη Λεωφόρο Σαλαμίνος, χωρίς να έχει αντιληφθεί ότι, ο φωτεινός σηματοδότης ήταν κόκκινος για τους πεζούς. 

Την ώρα εκείνη - σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Σαλαμίνας - η ηλικιωμένη γυναίκα είχε την ατυχία να γίνει αντιληπτή από τροχονόμο της τοπικής διεύθυνσης Τροχαίας, με αποτέλεσμα εκείνος, τηρώντας το νόμο κατά γράμμα και εξαντλώντας κάθε ανθρωπίνως δυνατό περιθώριο, να της επιβάλλει πρόστιμο ύψους 40 ευρώ!

Σημειώνεται δε ότι, μετά την παράβαση η 73χρονη έκανε σε όλους τους τόνους γνωστό στον αστυνομικό της Τροχαίας ότι, λόγω της οικονομικής της κατάστασης αδυνατεί να πληρώσει το πρόστιμο που της επεβλήθη.

«Καταγγέλλουμε αυτή τη συμπεριφορά της Τροχαίας Σαλαμίνας, η οποία σε τέτοιους δύσκολους καιρούς για τη χώρα και τους πολίτες αποφασίζει να τηρήσει επιλεκτικά το γράμμα του νόμου, ισορροπώντας άτσαλα ανάμεσα στην νομιμότητα και στην κατάχρηση εξουσίας.

Με λύπη και αγανάκτηση πρόσφατα διαπιστώσαμε για ακόμα μία φορά την πλήρη αναλγησία και την παντελή έλλειψη ανθρώπινης αντιμετώπισης από τη Διεύθυνση Τροχαίας Σαλαμίνας η οποία από Αρχή που υπηρετεί τον πολίτη σταδιακά μεταβάλλεται σε στυγνό κυνηγό κεφαλών» καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου Σαλαμίνας.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ