06.06.20 | 23:37

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Tρόμος στο Όσλο - Ένοπλος έπεσε με κλεμμένο ασθενοφόρο πάνω στο πλήθος
22.10.19 | 14:30

Tρόμος στο Όσλο - Ένοπλος έπεσε με κλεμμένο ασθενοφόρο πάνω στο πλήθος

Θρίλερ στο Όσλο, όπου ένας ένοπλος άνδρας έκλεψε ασθενοφόρο και με αυτό άρχισε να χτυπά αδιακρίτως ανθρώπους στον δρόμο, τραυματίζοντας πολλούς από αυτούς, σύμφωνα με πληροφορίες απο τοπικά ΜΜΕ.

Αστυνομικοί άρχισαν να καταδιώκουν το ασθενοφόρο, το οποίο οδηγούσε αλλοπρόσαλλα ο ένοπλος. Μάλιστα, πυροβόλησαν στα ελαστικά του οχήματος για να ανακόψουν την πορεία του, ενώ αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι ο ένοπλος ανταπέδωσε τα πυρά.

Τελικώς, συντονισμένα αρκετά περιπολικά έπεσαν με ταχύτητα επάνω στο ασθενοφόρο για να το σταματήσουν, όπως και έγινε. Μάλιστα, ένα απο τα οχήματα της Αστυνομίας ανατράπηκε!

Στην τρελή πορεία που διέγραψε το ασθενοφόρο παρέσυρε, μεταξύ άλλων, ένα καρότσι με μωρό, το οποίο τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί κατόρθωσαν να ακινητοποιήσουν τον δράστη και να του περάσουν χειροπέδες. Είναι τραυματισμένος, όμως όχι σοβαρά.

Όπως επιβεβαιώνει η Νορβηγική Αστυνομία, υπάρχει συνεργός του δράστη, ο οποίος διαφεύγει την σύλληψη και αναζητείται από τους αστυνομικούς, τόσο από ξηράς όσο και από αέρος.

Ακόμη παραμένει αδιευκρίνιστος ο αριθμός των τραυματιών, όπως και η ακριβής κατάσταση της υγείας τους.

 ΠΗΓΗ: ant1news.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ