25.02.20 | 07:50

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Τρίπολη: Καθαρισμοί ρεμάτων για την αντιμετώπιση πλημμυρικών φαινομένων
04.12.13 | 08:31

Τρίπολη: Καθαρισμοί ρεμάτων για την αντιμετώπιση πλημμυρικών φαινομένων

Ο Δήμος Τρίπολης προχωρά σε καθαρισμούς ρεμάτων και καταβόθρων, με σκοπό να αποφευχθούν πλημμυρικά φαινόμενα. 

Ο Δήμαρχος Τρίπολης, Γιάννης Σμυρνιώτης, με τη συνοδεία του Αντιδημάρχου, Δημήτρη Κοσκινά και του Εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου, Γιώργου Παπαδημητρίου, επιχείρησαν επίσκεψη - αυτοψία στην Τοπική Κοινότητα Κάψια, που τώρα εκτελούνται τα έργα καθαρισμού.

Στην ανωτέρω περιοχή η καταβόθρα καθαρίστηκε από βλάστηση, ξύλα και λοιπά υλικά, που παρεμπόδισαν την απορροή των υδάτων. 

Επίσης, έργα καθαρισμού έχουν ήδη ολοκληρωθεί στην Τοπική Κοινότητα Παρθενίου, ενώ με εντολή του Δημάρχου, η Δημοτική Αρχή προχωράει σε καθαρισμούς σε όλο το Δήμο για την αντιμετώπιση ακραίων καιρικών φαινόμενων.

Τα έργα θα ολοκληρωθούν με τον καθαρισμό των δύο καταβόθρων στο Λουκά.

Ο κ. Σμυρνιώτης δήλωσε, σχετικά: 

«Η προσπάθεια μας αυτή επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο, ώστε να είμαστε προετοιμασμένοι και να αποφύγουμε πλημμυρικά φαινόμενα. 

Οι καθαρισμοί έγιναν από το προσωπικό του Δήμου, το οποίο και ευχαριστώ ιδιαιτέρα καθότι όλοι έκαναν σκληρή και δύσκολη δουλειά. 

Οι Αντιδήμαρχοι επίσης είχαν καθημερινά συνεργασία με τους υπαλλήλους του Δήμου, ώστε αντιμετωπίζονται άμεσα τα όποια προβλήματα. Ο Δήμος Τρίπολης είναι προετοιμασμένος για τυχόν ακραία καιρικά φαινόμενα».    

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ