06.05.21 | 10:16

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τρεις θάνατοι λουόμενων σε Δήλεσι, Μέγαρα και Ξυλόκαστρο
05.07.20 | 08:22

Τρεις θάνατοι λουόμενων σε Δήλεσι, Μέγαρα και Ξυλόκαστρο

Tρία άτομα έχασαν τη ζωή τους χθες σε θαλάσσιες περιοχές στο Δήλεσι, τα Μέγαρα και το Ξυλόκαστρο.
 
Αναλυτικότερα,
 
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, χθες, από τη θαλάσσια περιοχή ''ΑΓΡΙΛΕΖΑ'' της Δημοτικής Ενότητας Δηλεσίου ένας 84χρονος.
 
Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
 
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
 
Επίσης χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, από τη θαλάσσια περιοχή Πάχης Μεγάρων ένας 63χρονος.
 
Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο ''ΑΤΤΙΚΟΝ'', όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
 
Προανάκριση διενεργείται από το Γ' Λιμενικό Τμήμα Πάχης Μεγάρων του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ελευσίνας, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Νεκροτομείο Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
 
Ο τρίτος θάνατος καταγράφηκε βραδινές ώρες χθες, στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Πευκιάς Ξυλοκάστρου, όπου ανασύρθηκε νεκρός ένας 59χρονος.
 
Ο ανωτέρω διεκομίσθη αρχικά στο Κέντρο Υγείας Ξυλοκάστρου και στη συνέχεια με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
 
Από το Δ' Λιμενικό Τμήμα Κιάτου του Λιμεναρχείου Κορίνθου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου - Καλαμάτας.
 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ