17.10.19 | 16:42

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τραυματισμοί ναυτικών σε Μύκονο και Λαύριο
27.06.19 | 08:50

Τραυματισμοί ναυτικών σε Μύκονο και Λαύριο

Δύο τραυματισμοί ναυτικών σημειώθηκαν χθες στη Μύκονο και στο Λαύριο.

Αναλυτικότερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Μυκόνου, για περιστατικό τραυματισμού ενός 61χρονου αλλοδαπού ναυτικού, μέλος πληρώματος του Ε/Γ -Τ/Ρ «ΜΟΝΤΕ ΚΑΡΛΟ» Ν.Π. 12571.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω επέβαινε με έτερο μέλος του πληρώματος στη βοηθητική λέμβο του πλοίου και τραυματίστηκε στην προσπάθεια του να προσδέσει τη λέμβο σε παραπλέον σκάφος όταν παρουσιάστηκε βλάβη σε αυτή.

Ο 61χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου για την παροχή των πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια σε ιδιωτική κλινική των Αθηνών για περαιτέρω εξετάσεις.

Επίσης ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Κέας, μεσημβρινές ώρες χθες, για περιστατικό τραυματισμού ενός 47χρονου αλλοδαπού ναυτικού, μέλος πληρώματος του Ε/Γ -Τ/Ρ «ΧΕΡΑ» Ν.Π. 11732 .

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω τραυματίστηκε, κατά δήλωση πλοιάρχου, στην προσπάθεια του να βοηθήσει θαλαμηγό σκάφος να ξεμπερδέψει την άγκυρα του.

Ο 47χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κέας και στη συνέχεια με Ε/Γ -Ο/Γ πλοίο στο Λαύριο με προορισμό Νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.

Προανάκριση για τα περιστατικά διενργούν το Λιμεναρχείο Μυκόνου και το ο Β΄ Λιμενικό Τμήμα Κέας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Λαυρίου αντίστοιχα.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ