29.05.20 | 12:57

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

"Travel Trade Athens 2013" για την Τουριστική ανάπτυξη της Αθήνας
22.04.13 | 11:33

Travel Trade Athens 2013 για την Τουριστική ανάπτυξη της Αθήνας

Με την ομιλία του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη ξεκίνησαν σήμερα το πρωί στο νέο Μουσείο της Ακρόπολης, οι εργασίες του Travel Trade Athens 2013. Μιας πρωτοβουλίας της Εταιρίας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών του δήμου Αθηναίων (ΕΑΤΑ), με σκοπό την τουριστική προβολή της Αθήνας και την προώθηση της πόλης ως αυτόνομου ταξιδιωτικού προορισμού.

Ογδόντα διεθνείς τουριστικοί παράγοντες κάθονται στο ίδιο τραπέζι με εκπροσώπους 100 Ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων και αναλύουν τις εξελίξεις στη διεθνή αγορά τουρισμού και συνεδρίων. 

Παρίστανται εκπρόσωποι και ομιλητές από τις διοικήσεις φορέων διεθνούς εμβελείας, όπως η Παγκόσμια Ομοσπονδία Τουρισμού Νεότητας (WYSE), η Διεθνής Ένωση Διοργανωτών Συνεδρίων (MPI) κ.ά.

Καθ´ όλη τη διάρκεια της ημέρας, σήμερα θα πραγματοποιηθούν δεκάδες προγραμματισμένες συναντήσεις μεταξύ φορέων και επιχειρήσεων, ενώ αύριο ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, σε συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει στις 13.00, στο αμφιθέατρο του νέου Μουσείου της Ακρόπολης, θα συνοψίσει τα συμπεράσματα και τα αποτελέσματα της διοργάνωσης.       

Η διοργάνωση Travel Trade Athens, που θα πραγματοποιείται σε ετήσια βάση και αφορά μόνον την περιοχή της Αθήνας, αποφασίστηκε και υλοποιείται στο πλαίσιο της στρατηγικής του δήμου Αθηναίων για την τουριστική προβολή της πόλης. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ