19.09.20 | 09:19

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Τους λογαριασμούς της ΔΕΗ απόρων πληρώνει ο Δήμος Τρίπολης
04.12.13 | 17:10

Τους λογαριασμούς της ΔΕΗ απόρων πληρώνει ο Δήμος Τρίπολης

Με μία ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ πρωτοβουλία του Δημάρχου Τρίπολης, Γιάννη Σμυρνιώτη, ο Δήμος Τρίπολης θα έρθει σε επαφή με τη ΔΕΗ, για να ζητήσει στοιχεία για οικονομικά αδύναμα νοικοκυριά, ώστε  να πληρώσει ένα μέρος του χρέους, προκειμένου αυτές οι οικογένειες να κάνουν γιορτές με ρεύμα.

Ο κ. Σμυρνιώτης δήλωσε, σχετικά: 

«Ο προϋπολογισμός για το 2014 καταρτίστηκε σε ασφυκτικά πλαίσια, έχουμε να ακολουθήσουμε ένα σκληρό δρόμο αντοχής. Πρέπει να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τους διαθέσιμους πόρους των κοινοτικών προγραμμάτων. Τα έσοδα το 2014 θα μειωθούν για το Δήμο Τρίπολης κατά 2,2 εκ. ευρώ.

Ο προϋπολογισμός μας για το 2014 κατατέθηκε και ψηφίστηκε με γνώμονα τις ανάγκες των δημοτών μας. Στεκόμαστε υπεύθυνα και με σεβασμό δίπλα στους πολίτες του Δήμου μας. Η ευαισθησία μας αποδεικνύεται με τις κοινωνικές δράσεις που έχουμε αναπτύξει και όπως επιτάσσει η δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύει η χώρα θα συνεχίσουμε με κάθε τρόπο να προστατεύουμε τους δημότες μας.

Δεν προβλέπεται καμία αύξηση των ανταποδοτικών τελών για το 2014 ενώ έχουν προβλεφθεί πιστώσεις για περαιτέρω ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού  Φαρμακείου.

Ακόμη παράλληλα με τις κοινωνικές δράσεις που έχουμε αναπτύξει προβλέπεται η λειτουργία τοπικών συμβουλίων νέων για το 2014 καθώς και η λειτουργία Κοινωνικού Οδοντιατρείου.

Η δημοτική αρχή και ο δήμαρχος θα προβούν  σε ανακοινώσεις σύντομα και για περαιτέρω οικονομική ελάφρυνση των δημοτών».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ