23.09.20 | 21:31

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τουρίστες κατήγγειλαν δηλητηρίαση από ποτά στη Ζάκυνθο [ΦΩΤΟ]
05.08.18 | 18:41

Τουρίστες κατήγγειλαν δηλητηρίαση από ποτά στη Ζάκυνθο [ΦΩΤΟ]

Η Ζάκυνθος στο επίκεντρο των συζητήσεων για μια υπόθεση που προκαλεί πολλές συζητήσεις τόσο στο νησί όσο και στη Βρετανία.

Ο λόγος για μια καταγγελία τουριστών που φέρεται να υπέστησαν δηλητηρίαση από ποτά - μπόμπες όπως υποστηρίζουν.

Σύμφωνα με τα όσα γράφουν η Sun και η Daily Mail, που φιλοξενούν δηλώσεις και φωτογραφίες τους, πρόκειται για παρέα 17 ατόμων ηλικίας 17 με 18 ετών, που πήγαν στη Ζάκυνθο για να γιορτάσουν την αποφοίτησή τους.

Τα παιδιά κατανάλωσαν ποτά και ύστερα από λίγες ώρες κατέληξαν σε νοσοκομείο με ασθενοφόρα. Όλοι τους εμφανίζονται πεπεισμένοι ότι δηλητηριάστηκαν από τα ποτά που ήπιαν και μπήκε σε κίνδυνο η ζωή τους.

Τα αγόρια βρίσκονταν στο Λαγανά και μόλις το δεύτερο βράδυ τους εκεί παρουσίασαν όλοι συμπτώματα δηλητηρίασης και πήγαν στο νοσοκομείο. Όπως λένε, είχαν πιει μόλις τρία ποτά ο καθένας όλη τη νύχτα.

Ο ρεσεψιονίστας, κάλεσε δύο ασθενοφόρα που τους μετέφεραν στο νοσοκομείο, ενώ πάντα σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους, ο γιατρός τους είπε ότι ήταν πολύ τυχεροί που απέφυγαν τα χειρότερα.

Οι Βρετανικές εφημερίδες επισημαίνουν ότι η περιοχή του Λαγανά είναι κακόφημη, τα προβλήματα στα μπαρ αλλεπάλληλα και τα εγκλήματα διαχρονικά.ΠΗΓΗ: imerazante.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ