08.07.20 | 10:40

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΧΑΛΚΗΣ

Τηλεκπαίδευση από τη μακρινή Χάλκη παρουσία του Ανδρέα Λοβέρδου
11.09.14 | 21:00

Τηλεκπαίδευση από τη μακρινή Χάλκη παρουσία του Ανδρέα Λοβέρδου

Ο Υπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων, Ανδρέας Λοβέρδος, παρέστη το απόγευμα στον αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς σε σχολείο της Χάλκης. 

Μετά τον αγιασμό πραγματοποιήθηκε επίδειξη του προγράμματος τηλεκπαίδευσης από την καθηγήτρια, Τσαμπίκα Καραγκίζα, η οποία δήλωσε: «Ευχαριστώ τον Υπουργό για την επανεισαγωγή της Πληροφορικής ως Πανελλαδικώς εξεταζόμενο μάθημα».

Ο κ. Λοβέρδος τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Χάλκης και τους εκπαιδευτικούς. Είχα έρθει εδώ με συνεργάτες και είχαμε ακούσει τα προβλήματα. Θέλω να τονίσω πως όταν  θα φεύγει ένας εκπαιδευτικός από εδώ θα αναπληρώνεται αμέσως. Για τη νέα σχολική χρονιά εύχομαι να δώσουμε στους μαθητές εκπαίδευση μόρφωση, παιδεία. Θα είμαστε σε επαφή, δεν θα υπάρχει πρόβλημα που θα έχει το σχολείο και δεν θα το ξέρω. Να μην φοβούνται οι εκπαιδευτικοί, όσο θα είμαι εγώ στο Υπουργείο».

Ο Δήμαρχος Χάλκης, Μιχάλης Πατρός, σημείωσε: «Είστε πολιτικός άνδρας με όλα τα γράμματα κεφαλαία. Ότι μας είπατε πριν από 40 ημέρες το υλοποιείτε σήμερα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ