06.07.20 | 09:28

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θρίλερ σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος στη Λάρισα - Κινδύνευσε ποδοσφαιριστής
17.10.19 | 21:23

Θρίλερ σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος στη Λάρισα - Κινδύνευσε ποδοσφαιριστής

Στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Φορτούνα Κουτσοχέρου και Πελασγιώτιδα ο ποδοσφαιρστής Γ.Μ. τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο και αποχώρησε με την έλευση του ασθενοφόρου.

Ο έμπειρος αμυντικός σε μία προσπάθεια με αντίπαλο ποδοσφαιριστή, έπεσε άτσαλα στον αγωνιστικό χώρο με το κεφάλι και είχε ως αποτέλεσμα να του «γυρίσει η γλώσσα».

Αμέσως, έτρεξαν άπαντες πάνω του για να τον επαναφέρουν στη σωστή κατάσταση και τεράστιο ποσοστό ευθύνης σε αυτό έχει η γιατρός του αγώνα και νοσηλεύτρια στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας του τμήματος επειγόντων κ. Ζωή Γκουντελίτσα όπου μαζί με τη βοήθεια της επίσης νοσηλεύτριας κ. Βάσω Μιχαλέ (μητέρα του ποδοσφαιριστή της Πελασγιώτιδας, Αντώνη Χατζή), καθώς με τον εξοπλισμό που διέθεταν τον έσωσαν.

Συγκλονιστικά ήταν τα πρώτα λεπτά στο γήπεδο του Κουτσοχέρου, μετά από το σοβαρό αυτό περιστατικό, όπου οι δύο κυρίες έκαναν τα πάντα για να αποφύγει τον κίνδυνο ο ποδοσφαιριστής.

Μάλιστα, στο παιχνίδι υπήρξε δικαιολογημένη διακοπή είκοσι πέντε λεπτών λόγω της άτυχης στιγμής για τον έμπειρο ποδοσφαιριστή, με το ασθενοφόρο να φθάνει στο γήπεδο για να τον παραλάβει και να προσφέρει τις υπηρεσίες που χρειάστηκαν…

 ΠΗΓΗ: epoli.gr από arenalarissa.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ