20.09.20 | 04:52

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θεσσαλονίκη: Προσαγωγή 72χρονου για απόπειρα αρπαγής ανήλικης μαθήτριας
25.03.19 | 09:29

Θεσσαλονίκη: Προσαγωγή 72χρονου για απόπειρα αρπαγής ανήλικης μαθήτριας

Ενώπιον των Αρχών, βρέθηκε ένας ηλικιωμένος, τον οποίο αναγνώρισε μία μαθήτρια, που κατήγγειλε την απόπειρα αρπαγής της.

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ, μετά την καταγγελία 15χρονης μαθήτριας στα Πεύκα, Θεσσαλονίκης για άνδρας, ο οποίος την  πλησίασε έξω από το σχολείο  και την προσκάλεσε να μπει στο όχημα.

Με βάση την περιγραφή που έδωσε η ανήλικη, η αστυνομία προσήγαγε έναν άνδρα που κρίθηκε ως ύποπτος.

Σύμφωνα  με το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, πρόκειται για 72χρονο, κάτοικο της περιοχής, τον οποίο  η μαθήτρια, φέρεται να αναγνώρισε.

Μετά τις εξηγήσεις που έδωσε ο 72χρονος  αφέθηκε ελεύθερος, ενώ η όλη εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας είναι εις γνώσιν του εισαγγελέα, που ζήτησε να υπάρξει περαιτέρω διερεύνηση της καταγγελίας και να του διαβαστεί το υλικό που θα συγκεντρωθεί.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 15χρονης, το πρωί της περασμένης Τετάρτης, πριν χτυπήσει το σχολικό κουδούνι στο Γυμνάσιο των Πεύκων, εμφανίστηκε ένα αυτοκίνητο έξω από το σχολείο και ο οδηγός ρώτησε μία μαθήτρια εάν θέλει να την μεταφέρει κάπου.

Η μαθήτρια τον αγνόησε και έφυγε αμέσως από το σημείο κατευθυνόμενη στη σχολική της μονάδα, όπου ενημέρωσε τους εκπαιδευτικούς της.

Την επόμενη μέρα, η διευθύντρια του Γυμνασίου απέστειλε έγγραφο προς τους γονείς, τους οποίους πληροφόρησε για το συμβάν, και για το γεγονός ότι ενημέρωσε τις αρμόδιες διωκτικές Αρχές.ΠΗΓΗ: seleo.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ