20.09.20 | 18:31

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΠΑΓΓΑΙΟΥ

Στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Ελευθερούπολης ο Πρίγκιπας της Αιγύπτου
24.01.14 | 16:28

Στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Ελευθερούπολης ο Πρίγκιπας της Αιγύπτου

Προγραμματισμένη επίσκεψη στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων στην Ελευθερούπολη πραγματοποίησε, σήμερα το πρωί, ο Πρίγκιπας της Αιγύπτου και Πρόεδρος του Ινστιτούτου «Μοχάμετ Άλι», Οσμάν Ριφάτ Ιμπραήμ, παρουσία της προέδρου, Μαρίνας Φιλιππίδου και του διευθυντή, Γιώργου Φιλιππίδη. 

Τον Δήμο Παγγαίου στην εκδήλωση εκπροσώπησαν, ο αντιδήμαρχος Σταμάτης Ματσάγκος και η πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Φροντίδας και Προσχολικής Αγωγής Δήμου Παγγαίου, Μαρία Τσίλογλου. 

Τιμητικοί έπαινοι απονεμήθηκαν στον Δήμο Παγγαίο, στο ΚΑΠΗ Ελευθερούπολης και στην πρόεδρο των Νομικών Προσώπων Μ. Τσίλογλου για την προσφορά τους στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων και το εν γένει κοινωνικό τους  έργο. 

Ο κ. Ματσάγκος εξέφρασε τις ευχαριστίες του δημάρχου Παγγαίου και προσκάλεσε τον Πρίγκιπα της Αιγύπτου να επισκεφτεί εκ νέου τον Δήμο Παγγαίου και να γνωρίσει από κοντά τις ομορφιές της ευρύτερης περιοχής.

Η κα. Τσίλογλου παρέλαβε τον έπαινο αναφέροντας ότι, πρώτιστο μέλημα των Κοινωνικών Υπηρεσιών  του Δήμου Παγγαίου είναι η υποστήριξη των δράσεων του Θεραπευτηρίου  Χρονίων Παθήσεων, ευχαρίστησε στην συνέχεια τον Πρίγκιπα της Αιγύπτου για την βράβευσή της, επιδοκιμάζοντας τέλος το σημαντικό έργο που επιτελεί το προσωπικό του Θεραπευτηρίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ