06.07.20 | 04:46

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τ. Θεοδωρικάκος: "Oι Έλληνες ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα"
28.06.20 | 18:05

Τ. Θεοδωρικάκος: Oι Έλληνες ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα

"Oι Έλληνες ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα", δήλωσε από την Ανατολική Μάνη ο υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, όπου παρέστη ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης στις εορταστικές εκδηλώσεις για τη Μάχη του Δυρού (Ιούλιος 1826), όταν οι Μανιάτες και οι Μανιάτισσες απέκρουσαν τις δυνάμεις του Ιμπραήμ.

Ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε ότι οι Έλληνες όταν είναι ενωμένοι μπορούμε να αντιμετωπίσουν κάθε δυσκολία και αυτό αποδεικνύεται από την ίδια την ιστορία. "Όποτε ήμασταν ενωμένοι μεγαλουργούσαμε και όποτε κυριαρχούσε η διχόνοια έπλητταν την πατρίδα μας καταστροφές".

Αυτό άλλωστε, επισήμανε ο κ. Θεοδωρικάκος αποδείχθηκε και πρόσφατα, με την κρίση του κορωνοϊού, αφού οι Έλληνες ενωμένοι και χάρη στις σωστές και έγκαιρες αποφάσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, καταφέραμε να αναδείξουμε την Ελλάδα σε πρότυπο για όλον τον κόσμο.

Παράλληλα ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε ότι όπως οι Μανιάτισσες έπαιξαν πρωταρχικό ρόλο στον απελευθερωτικό αγώνα και κράτησαν αδούλωτη τη Μάνη, έτσι και σήμερα οι σύγχρονες γυναίκες καλούνται να διαδραματίσουν πρωταγωνιστικό ρόλο, στην οικονομία και στην πολιτική, για να γίνει και πάλι η Ελλάδα πρωτοπόρος στην Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ