10.08.20 | 15:11

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΠΑΙΑΝΙΑΣ

Θανατώνουν ζώα με φόλες στο Γέρακα - Έκκληση του Δήμου Παλλήνης
08.04.16 | 11:24

Θανατώνουν ζώα με φόλες στο Γέρακα - Έκκληση του Δήμου Παλλήνης

Δολοφόνοι, θανατώνουν αθώα ζώα στην περιοχή του Γέρακα, με το Δήμο Παλλήνης να απευθύνει έκκληση σε όλους όσοι ενδεχομένως έχουν γνώση, για το ποιος ή ποιοι διαπράττουν το έγκλημα αυτό, να επικοινωνήσουν, είτε με το Δήμο, είτε με το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη 5 Απριλίου, το βράδυ, διαπιστώθηκε θάνατος μιας γάτας από φόλα στην οδό Ξάνθου 31.

Χθες, Πέμπτη 7 Απριλίου, το πρωί, βρέθηκε αδέσποτος σκύλος νεκρός από φόλα, στην συμβολή των οδών Επαμεινώνδα και Οδυσσέα.

Μετά από επώνυμες καταγγελίες κατοίκων του Γέρακα, ο Δήμος Παλλήνης έχει επιληφθεί του θέματος, το οποίο διερευνά σε συνεργασία με το Αστυνομική Τμήμα Γέρακα. 

Στόχος είναι ο εντοπισμός και η σύλληψη των δραστών που εγκληματούν κατά των ζώων, αλλά και να οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη. «Γι αυτό απαιτείτε συλλογική προσπάθεια από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς (Δήμος, Αστυνομία, ενεργούς πολίτες) για την ευαισθητοποίηση, την υπόδειξη και την σύλληψη των δραστών», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου, η οποία και συμπληρώνει: 

«Καλούμε όποιον γνωρίζει κάτι γύρω από τις δύο αυτές δολοφονίες των ζώων, να απευθυνθεί στο Δήμο Παλλήνης (210 6604624) ή στο ΑΤ Γέρακα (210 6615900), για να βοηθήσουν στην εξιχνίαση των υποθέσεων». 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ