17.10.19 | 23:08

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θάνατος Δημοτικού Συμβούλου - Υποψήφιου Δημάρχου Πυλαίας- Χορτιάτη
16.06.19 | 08:45

Θάνατος Δημοτικού Συμβούλου - Υποψήφιου Δημάρχου Πυλαίας- Χορτιάτη

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 55 ετών άφησε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Πυλαίας- Χορτιάτη, Γιώργος Αντωνόπουλος, σύμφωνα με το thesstoday.gr.

Ο Γιώργος Αντωνόπουλος μετά από μία μάχη περίπου δύο χρόνων με τον καρκίνο δεν κατάφερε να βγει νικητής και σήμερα “έφυγε” από τη ζωή. Αν και περνούσε την πιο δύσκολη φάση της επάρατης νόσου έθεσε υποψηφιότητα για δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη και έκανε έναν αξιοπρεπή προεκλογικό του αγώνα.

Ο Γιώργος Αντωνόπουλος, ήταν δημοτικός σύμβουλος και αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Πυλαίας-Χορτιάτη από το 2014.

Αύριο στις 13:00 στην αίθουσα τελετών του Μπίλλη απέναντι από τα Κοιμητήρια θα γίνει η πολιτική κηδεία του Γιώργου Αντωνόπουλου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης εξέδωσε ανακοίνωση για τον θάνατο του Γιώργου Αντωνόπουλου.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

"Αποχαιρετούμε το σύντροφο Γιώργο Αντωνόπουλο

Με απέραντη θλίψη πληροφορηθήκαμε σήμερα το θάνατο του συντρόφου μας Γιώργου Αντωνόπουλου, ενός ανθρώπου ο οποίος με το ήθος του τίμησε τις ιδέες της Αριστεράς.

Ο Γιώργος Αντωνόπουλος, γεννήθηκε το 1963 και από τα νεανικά του χρόνια οργανώθηκε στην ΚΝΕ και το ΚΚΕ και στη συνέχεια στο Συνασπισμό, στον οποίο διετέλεσε και μέλος της γραμματείας Θεσσαλονίκης.

Μετά την ίδρυση του ΣΥΡΙΖΑ συνέχισε την πολιτική δράση μέσα από της γραμμές του φορέα της ριζοσπαστικής Αριστεράς.

Παράλληλα όλα αυτά τα χρόνια δραστηριοποιήθηκε συνδικαλιστικά στο χώρο των μηχανικών.

Στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές, διεκδίκησε το δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη, επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Αλλαγής». Παρά την επιδείνωση της υγείας του έδωσε τον αγώνα με σθένος, αυταπάρνηση και υποδειγματική αγωνιστικότητα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης εκφράζει την οδύνη του για το θάνατο του συντρόφου Γιώργου Αντωνόπουλου και εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένειά του".

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ