16.07.20 | 05:57

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

Τα τελευταία πλημμυρικά φαινόμενα δεν "λάβωσαν" τον Δήμο Ασπροπύργου
18.11.13 | 09:46

Τα τελευταία πλημμυρικά φαινόμενα δεν λάβωσαν τον Δήμο Ασπροπύργου

Οι σφοδρές καταιγίδες των τελευταίων ημερών, μπορεί να προκάλεσαν πλημμυρικά φαινόμενα σε πολλά σημεία της Αττικής, και ειδικά της Δυτικής Αττικής, αλλά άφησαν «ανέγγιχτο» τον Ασπρόπυργο.

Από ότι φαίνεται αυτό δεν ήταν αποτέλεσμα τύχης ή εύνοιας των καιρικών συνθηκών, αλλά σωστής προετοιμασίας από τον Δήμο Ασπροπύργου και των αρμόδιων Υπηρεσιών του.

Ο Δήμος Ασπροπύργου, και συγκεκριμένα η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών, υλοποιώντας εντολή του Δημάρχου της πόλης, Νικόλαου Μελετίου, ολοκλήρωσε εγκαίρως, υπό την εποπτεία του αρμόδιου Αντιδημάρχου, Γεωργίου Τσόκα, την απόφραξη των εφτακοσίων (700) περίπου φρεατίων, αλλά και τις κατά τόπους παρεμβάσεις, που απαιτούνταν, ώστε να μην παρατηρηθούν πλημμυρικά φαινόμενα. 

Ταυτοχρόνως, η Τεχνική Υπηρεσία, κάθε φορά που αναγγέλλονται ακραία καιρικά φαινόμενα, βρίσκεται σε επιφυλακή, για την προστασία της περιουσίας των πολιτών, των επιχειρήσεων και των πάσης φύσεως οικονομικών μονάδων, καθώς και για την ακώλυτη διέλευση των οχημάτων, σε όλο το οδικό δίκτυο του Ασπροπύργου. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ