03.08.20 | 15:45

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ταύτιση του Δημάρχου Πειραιά με τον Σύλλογο Εργαζομένων και αιτήματά τους
29.06.20 | 15:16

Ταύτιση του Δημάρχου Πειραιά με τον Σύλλογο Εργαζομένων και αιτήματά τους

Συνάντηση με το Δήμαρχο Πειραιά Ιωάννη Μώραλη πραγματοποίησε σήμερα ο Πρόεδρος της ΠΟΕ - ΟΤΑ Νίκος Τράκας και αντιπροσωπεία του Προεδρείου του Συλλόγου Εργαζομένων, με αντικείμενο φλέγοντα εργασιακά θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του Δήμου Πειραιά.

«Συζητήθηκε ένα από τα βασικότερα αιτήματα της Ομοσπονδίας μας, η άμεση πρόσληψη μονίμου προσωπικού όλων των ειδικοτήτων για τις υπηρεσίες του Δήμου μας. Αίτημα  το οποίο  βρήκε απόλυτα σύμφωνο τον Δήμαρχο Πειραιά.

Υπήρξε σύγκλιση απόψεων με το Δήμαρχο Πειραιά για το θέμα των ΒΑΕ προκειμένου να μην υπάρξει καμία αλλαγή στο καθεστώς τους καθώς και η ένταξη σ’ αυτά νέων ειδικοτήτων.

Προβάλαμε τα νέα δεδομένα για τους 29 συναδέλφους μας που βρίσκονται στους παιδικούς σταθμούς μέσω προγραμμάτων ΕΣΠΑ και για τους οποίους αγωνιζόμαστε για την μονιμοποίησή τους ως Αορίστου Χρόνου, διαπιστώνοντας  για ακόμα μια φορά την στήριξη και αρωγή του Δημάρχου.

Κλείνοντας, αναφερθήκαμε στο ζήτημα διενέργειας Ε.Δ.Ε. που προέκυψε σε βάρος συναδέλφου συνδικαλιστή άλλου Σωματείου προτάσσοντας την επίλυση του θέματος με την μη δίωξή του, πρόταση η οποία και έγινε αποδεκτή από τον Δήμαρχο», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου για τη συνάντηση και το αποτέλεσμα της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ