24.01.21 | 12:23

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΒΑΡΗΣ - ΒΟΥΛΑΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

Τακτικές συναντήσεις αποφάσισαν Δήμαρχοι της παραλιακής ζώνης
09.09.14 | 19:42

Τακτικές συναντήσεις αποφάσισαν Δήμαρχοι της παραλιακής ζώνης

Συνάντηση εργασίας και ανταλλαγής απόψεων πραγματοποίησαν στο Δημαρχείο του Δήμου Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης, τέσσερις νεοεκλεγμένοι Δήμαρχοι της παραλιακής ζώνης (Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου και Σαρωνικού Γιώργος Σωφρόνης). 

Προσκεκλημένος στη συνάντηση ήταν και ο Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, ο οποίος όμως είχε μια έκτακτη σοβαρή Δημοτική υποχρέωση και χαιρέτησε τη συνάντηση, δηλώνοντας μάλιστα ήδη παρών στην επόμενη. 

Οι Δήμαρχοι συμφώνησαν, ότι υπάρχει μεγάλο πεδίο συνεργασίας και ανταλλαγής απόψεων σε όλα τα θέματα, με σημαντικότερα τη δυναμική και διεκδικητική στάση τους σε ότι αφορά το παραλιακό μέτωπο. 

Παράλληλα όμως, έγινε μια πρώτη συζήτηση σχετικά με όλα τα θέματα που άπτονται της διοίκησης του Δήμου, τα οικονομικά, τη διαχείριση απορριμμάτων τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα κ.ά. 

Η συζήτηση και η πρωτοβουλία χαρακτηρίστηκε ιδιαίτερα χρήσιμη απ’ όλους, και συμφωνήθηκε, ότι θα επαναλαμβάνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα με την υποχρέωση της εκ περιτροπής φιλοξενίας της συνάντησης. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ