07.03.21 | 09:18

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ » ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

Σύσκεψη για την ασφάλεια στο Πεδίον του Άρεως
02.03.15 | 17:38

Σύσκεψη για την ασφάλεια στο Πεδίον του Άρεως

Πραγματοποιήθηκε, σήμερα, με πρωτοβουλία της Αντιπεριφερειάρχου Κεντρικού Τομέα Αθηνών, Ερμίνας Κυπριανίδου, συνάντηση εργασίας με τον Γ.Γ. Δημόσιας Τάξης του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Δημήτρη Αναγνωστάκη, με  αντικείμενο την αποτελεσματική φύλαξη του πάρκου στο Πεδίον του Άρεως και την ασφάλεια των επισκεπτών του. 

Η Αντιπεριφερειάρχης, Ερμίνα Κυπριανίδου, επισήμανε, ότι η καλύτερη φύλαξη του πάρκου αποτελεί κρίσιμο ζήτημα, που αφορά τόσο στην ποιότητα ζωής των κατοίκων της περιοχής, όσο και στην ασφάλεια των επισκεπτών του πάρκου, αλλά και συνολικά στην ποιότητα του δημόσιου χώρου και την ευρύτερη εικόνα της πόλης. 

Συμφωνήθηκε η Περιφέρεια Αττικής, σε συνεργασία με το Υπουργείο, να προχωρήσουν στην εκπόνηση ενός λεπτομερούς σχεδίου για την αντιμετώπιση των συσσωρευμένων προβλημάτων, με απόλυτο σεβασμό στα δικαιώματα όλων όσων χρησιμοποιούν το χώρο, ούτως ώστε, παράλληλα και με άλλες δράσεις που προωθεί η Περιφέρεια Αττικής, να δημιουργηθούν οι συνθήκες για να ξαναζωντανέψει το Πεδίο του Άρεως και να αποδοθεί επί τέλους στην πόλη όπως της αξίζει.

Στη συνάντηση συμμετείχαν από πλευράς του Υπουργείου, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής, Δημήτρης Αθανασόπουλος και ο Αστυνομικός Διευθυντής Εξυπηρέτησης Πολιτών, Γεώργιος Σκούρας, ενώ από την Περιφέρεια Αττικής συμμετείχαν ο Αν. Προϊστάμενος της Δ/νσης Πάρκων & Αλσών, Κωνσταντίνος Ποντικάκος και ο συνεργάτης της Αντιπεριφερειάρχου, Ανδρέας Θεολόγου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ