18.01.21 | 09:18

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

Σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ Δήμου Λαυρεωτικής και Κάουνας
18.05.13 | 14:15

Σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ Δήμου Λαυρεωτικής και Κάουνας

Με τις καλύτερες εντυπώσεις από την περιοχή της Λαυρεωτικής αναχώρησε η δεκαπενταμελής αντιπροσωπεία δασκάλων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της πόλης Κάουνας της Λιθουανίας, με την οποία ο πρώην Δήμος Λαυρίου, έχει υπογράψει σύμφωνο αδελφοποίησης και συνεργασίας.

Οι φιλοξενούμενοι εκπαιδευτικοί, που επισκέφθηκαν την περιοχή, ξεναγήθηκαν στα μνημεία της Λαυρεωτικής και έγιναν δεκτοί από τον Δήμαρχο, Κωνσταντίνο Λεβαντή, ο οποίος τους ευχαρίστησε για την επίσκεψη τους και τόνισε την ιδιαίτερη σημασία που έχει για το Δήμο, η διατήρηση και ανάπτυξη των κοινών δεσμών της Λαυρεωτικής και της πόλης Kaunas της Λιθουανίας.

Την αντιπροσωπεία υποδέχθηκαν η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής Βασιλική Ξυθάλη, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Νίκος Παπανικολάου, εκ μέρους του Δήμου Λαυρεωτικής, καθώς και η Διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Λαυρίου, Ελένη Κανελλοπούλου.

Οι Λιθουανοί εκπαιδευτικοί ευχαρίστησαν το Δήμο Λαυρεωτικής καθώς και τους εκπαιδευτικούς, τόσο για την φιλοξενία, όσο και για την δυνατότητα που είχαν να αποκομίσουν πολύτιμες γνώσεις, που αντιστοίχως θα τις μεταφέρουν στους μικρούς μαθητές της πόλης τους.

Η Διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Λαυρίου, με σχετική επιστολή προς το Δήμο Λαυρεωτικής, ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο καθώς και τον κ. Παπανικολάου για την άψογη συνεργασία τους και τόνισε την σημασία της επίσκεψης της αντιπροσωπείας των εκπαιδευτικών, οι οποίοι παίρνοντας μαζί τους τις καλύτερες εντυπώσεις από την περιοχή, γίνονται πρεσβευτές της Λαυρεωτικής στην πατρίδα τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ