11.12.19 | 13:40

 

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

“Συνταξιοδοτεί” Άδωνι, Ντόρα, Κωστή ο δημοσιογράφος Γ. Χριστοφορίδης [ΒΙΝΤΕΟ]
23.11.18 | 13:28

Συνταξιοδοτεί Άδωνι, Ντόρα, Κωστή ο δημοσιογράφος Γ. Χριστοφορίδης [ΒΙΝΤΕΟ]

Ένα βίντεο - «μνημείο πολιτικής κατάντιας της ΝΔ», όπως το χαρακτηρίζει ο ίδιος, ανέβασε στο λογαριασμό του στο Facebook ο δημοσιογράφος, Γιώργος Χριστοφορίδης, θυμίζοντας δηλώσεις “γαλάζιων” στελεχών αναφορικά με το θέμα των συντάξεων.

Στο βίντεο υπενθυμίζεται η επίθεση που έκαναν στις αρχές του Ιουλίου οι Άδωνις Γεωργιάδης, Ντόρα Μπακογιάννη και Κωστής Χατζηδάκης, στον Πιέρ Μοσκοβισί, όταν - κατά την επίσκεψή του στην Ελλάδα - ο Ευρωπαίος Επίτροπος είχε αφήσει “ανοικτό το παράθυρο” να μην περικοπούν οι συντάξεις.

“«Ντροπή του», φώναζε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης. Ότι «παίζει με τον πόνο και την αγωνία» των συνταξιούχων έλεγε η αδελφή του Προέδρου, Ντόρα Μπακογιάννη. «Αν είναι έτσι, να μην ισχύει καμία συμφωνία της χώρας», έλεγε μέσα σε πανικό ο άλλος αντιπρόεδρος, Κωστής Χατζηδάκης»”, περιγράφει ο Γιώργος Χριστοφορίδης στην ανάρτησή του. Και αναρωτιέται: «Σήμερα τι λένε, άραγε;».

“Οι δηλώσεις είναι προ 4 μηνών, ωστόσο σήμερα - που οι συντάξεις σώζονται οριστικά - μοιάζουν πιο επίκαιρες από ποτέ”, σχολιάζει ο εμπειρότατος δημοσιογράφος.

Δείτε...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ